Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Icon Barcelona

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

First Hotel Icon Barcelona

TripAdvisor

Centralt hotell i Barcelona

First Hotel Icon Barcelona är ett boutiquehotell som ligger i centrala Barcelona, fem minuters promenad från Plaza de Catalunya och Passeig de Gràcia. Rummen är modernt inredda med platt-TV och massagedusch. Det finns fri WiFi. Från hotellet är det bara sju minuters promenad från stadens berömda gotiska kvarter. Till tunnelbanestationerna Urquinaona och Passeig de Gràcia är det mindre än fem minuters gångväg från hotellet. Hotellet är det perfekta valet för en weekendresa med vänner, en romantisk storstadssemester eller en affärsresa.

Lägg märke till att alla hotellnätter i Barcelona (och hela Katalonien) debiteras med en skatt som automatiskt adderas till hotellräkningen som ett tillägg.
Skatten är € 1.21 per person och natt och gäller alla gäster över 16 års ålder. Skatten debiteras för vistelser om sju sammanhängande nätter eller mer per hotell. Maximal skatteavgift är €8.47 per person.

 • 0 m till centrum

 • 100 m till kollektiv transport

 • 12 km till tågstation

 • 17 km till flygplats

Faciliteter

 • konferensrum

  Konferens & Events

  First Hotel Icon Barcelona är den perfekta inramningen för affärsmöten och arrangemang inklusive kurser, presentationer och mottagningar.

  Hotellen kan stoltsera med konferenslokaler på 95 m² i tillägg till ett business center. Naturligvis finns det gratis WiFi.

 • Frukost

  Frukostbuffé

  I hotellets frukostbuffé får du ett brett utbud av bröd, bakverk, flingor, tårtor, ost, pålägg, iberiska produkter, yoghurt, frukt, sallader och varma rätter inklusive äggröra, omeletter och bacon, regionala specialiteter och ett tort urval av juice och varma drycker

tradeDoubler