Hoppa till huvudinnehållet

Rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Rum

Val av rum och prisexempel

Hotellrum - Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Vi har åtta standard dubbelrum som ligger i huvudbyggnaden där du även finner receptionen och vår restaurang. Alla rum har renoverats och är utrustade med en queen size-säng från Jensen, eget badrum, sittgrupp, vattenkokare, kaffekokare och WiFi. Rummen har utsikt åt bakgården.
Sängar och kapacitet
Queen size-säng
Book
Standard Room. Foto.Standard Room. Foto.Badrum Standard Room. Foto.

Hotellrum – Dubbel Med Havutsikt

Rummet passar för:
Storlek: 18 m²
Vi har sex dubbelrum med havsutsikt. Rummen ligger i huvudbyggnaden där du även finner receptionen och vår restaurang. Alla rum har renoverats och är utrustade med en queen size-säng från Jensen, eget badrum, sittgrupp, vattenkokare, kaffekokare och WiFi.
Sängar och kapacitet
Queen size-säng
Book
Sea View Room. Foto.Sea View Room. Foto.Sea View Room. Foto.

Hotellrum – Superior Med Havutsikt

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Vi erbjuder 2 Superior dubbelrum med havsutsikt och extra utrymme. Rummen ligger i huvudbyggnaden där du även finner receptionen och vår restaurang. Alla rum har renoverats och är utrustade med en queen size-säng från Jensen, eget badrum, sittgrupp, vattenkokare, kaffekokare och WiFi.
Sängar och kapacitet
Queen size-säng
Book
Superior Room. Foto.Superior Room. Foto.

Waterfront Cabins

Rummet passar för:
Storlek: 36 m²
Våra Waterfront Cabins är ”rorbuhytter", det vill säga gamla traditionella fiskarstugor belägna vid vattnet. De totalrenoverades 2020 och har egen fjordterrass med vacker utsikt över Vågakallen (ett av Lofotens högsta berg). Stugorna har plats för fem personer (fyra vuxna eller tre vuxna och två barn). Ett sovrum har en queen size-säng och det andra är möblerat med familjekojer. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga egen mat. Det finns ett badrum med dusch. Alla stugor passar perfekt för längre vistelser på Skårungen och har egen parkeringsplats.
Sängar och kapacitet
Dubbelsäng, två enkelsängar och familjekojer
Book
Waterfront Cabin rum. Foto.Waterfront Cabin rum. Foto.Badrum Waterfront Cabin. Foto.

Glampingtält

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Våra tre stora och snygga glampingtält är inredda med sköna sängar, duntäcken, filtar och lyktor som skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär. Alla tält är utrustade med en braskamin. De är torra och bekväma i alla väder tack vare det kraftiga tälttyget. Under varma dagar kan du rulla upp väggarna för att släppa in den kallare luften. Tälten är avsedda för 2 gäster med dubbelsäng. De är perfekta för naturälskande par som letar efter en unik upplevelse, men ändå vill ha komfort. Gästerna har fri tillgång till badrum och toaletter i hotellets huvudbyggnad. Glampingtälten är endast tillgängliga från juni till slutet av augusti.
Sängar och kapacitet
King size-säng
Book
Interiör av ett glampingtält. Foto.Säng i tält med utsikt över Lofoten. Foto.Glamping vid stranden vid Skaarungen. Foto.

Top Row Cabins

Rummet passar för:
Storlek: 45 m²
Våra Top Row Cabins är helt nya stugor som bjuder på panoramautsikt – perfekta för att uppleva norrskenet. Stugorna ligger på en liten kulle med egen terrass mot fjorden och Vågakallen (ett av Lofotens högsta berg). Varje stuga har två sovrum med totalt fem personer (fyra vuxna eller tre vuxna och två barn). Det ena sovrummet på ovanvåningen har en queen size-säng. I sovrummet på bottenvåningen finns en dubbelsäng. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga egen mat. Det finns ett badrum med dusch. Alla stugor passar perfekt för längre vistelser på Skårungen och har egen parkeringsplats.
Sängar och kapacitet
Queen size-säng, dubbelsäng
Book
Top Row Cabin. Foto.Top Row Cabin. Foto.Top Row Cabin. Foto.Top Row Cabin. Foto.

Top Row Family Cabins

Rummet passar för:
Storlek: 48 m²
Våra Top Row Family Cabins är familjehytter som liknar våra Top Row Cabins men är större. Stugorna byggdes 2022 och ligger på en liten kulle med egen terrass med utsikt över fjorden och Vågakallen (ett av Lofotens högsta berg). Stugorna har två sovrum och två rum med totalt två bäddsoffor och därmed totalt plats för 6-8 personer. Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga egen mat. Det finns ett badrum med dusch. Alla stugor passar perfekt för längre vistelser på Skårungen och har egen parkeringsplats.
Sängar och kapacitet
2 x queen size-säng och 2 x bäddsoffa
Book
Family Toprow rum. Foto.Family Toprow rum. Foto.Family Toprow rum. Foto.Family Toprow rum. Foto.Family Toprow badrum. Foto.