Hoppa till huvudinnehållet

Saker att göra

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Aktiva upplevelser i öppen natur

Utsikten Hotell Kvinesdal - First Partner erbjuder magnifika upplevelser i naturen året runt.

Inom omedelbar närhet hittar du fantastiska vandringsmöjligheter och aktiviteter för hela familjen: fjällvandring, flugfiske, en vattenpark och golf i naturskön miljö.

En kvinna som håller en golfklubba. Bild.

Kvinesdal Golfcentre

Golfcentret erbjuder den senaste TrackMan 4 golf-simulatorn. Prova den ensam eller med vänner. Träningskurser erbjuds för alla och i alla åldrar.

En mamma med ett barn under vatten. Bild.

KVINAbadet vattenpark

En ny och vacker vattenpark med en 25-meter pool, hopptorn, bubbelpooler både inomhus och utomhus, bastur, vattenrutschkanor, en terapipool och södra Norges längsta vattenrutschkana på 63,3 meter.

Ett par på en bergstopp. Bild.

Fjällvandring

Området runt hotellet erbjuder många fantastiska vandringsleder och klätterrutter i fjällen för både korta och långa dagsutflykter. Vi hjälper gärna till med att packa picknickkorgar och luncher.

golf

Utsikten Golfpark

Utsikten Golfpark erbjuder en av Norges vackraste 18-håls golfbanor. Det finns också en Pay & Play 9-håls bana. Här kan du svinga dina golfklubbor mitt i orörd vildmark med fantastiska panoramavyer.

En man fiskar i en flod. Bild.

Laxfiske

Kvinaälven erbjuder fantastiska möjligheter att fånga vild lax och havsöring. Älven sträcker sig över 16 km med lugna områden samt vattenfall.

En kvinna som klättrar uppför ett berg. Bild.

Via Ferrata klättring

Via Ferrata är en form av bergsklättring där klätterruten består av stångstegar, trappsteg och säkerhetstråd. Rutterna erbjuder möjligheten att uppleva bergen på ett spännande, enkelt och säkert sätt. Inga förkunskaper i klättring krävs.