Hoppa till huvudinnehållet

Kinsarvik

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i centrum av Kinsarvik

Letar du efter hotell i Ullensvang? På First Hotel Kinsarvik, med endast drygt 100 meter till centrum, bor du strategiskt rätt i förhållande till vad du än söker efter. Hotellet är omgivet av vacker natur, och staden erbjuder god mat och dryck samt shopping och sevärdheter.

Kinsarvik är administrativt centrum i Ullesvang Herad och har en befolkning på cirka 550 personer. Det är en favoritdestination för många turister varje år. Många kommer för att uppleva den underbara naturen, andra för att få en inblick i den centrala medeltida platsens historia.

Behöver du ett hotell i samband med en tur till Trolltungan, nöjesparken Mikkelparken, resor utmed Hardangerfjorden eller andra naturupplevelser är vårt hotell perfekt placerat i hjärtat av Hardanger. Hotellet bjuder på gratis frukost, parkering och internet.

Våra hotell i Kinsarvik

 • fasad
  Kinsarvik, 5780 Kinsarvik
  Boka nu!
  First Hotel Kinsarvik ligger i idylliska Kinsarvik i hjärtat av Hardanger, cirka 40 minuter med bil från Odda och 45 minuter från Voss. Här har du en betagande utsikt över Hardangerfjorden, och du kan nå både Utne och Kvanndal med färja.

  Kinsarvik är en naturlig utgångspunkt för aktiva semesterupplevelser längs den spektakulära kusten och de djupa fjordarna. Området är också känt för temaparken Mikkelparken, och den berömda utsiktsplatsen Trolltunga är inte heller långt borta.
  Det nyrenoverade hotellet erbjuder personlig service.