Hoppa till huvudinnehållet

Horten

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell och sevärdheter i Horten

Horten är en hamnstad med många blomstrande trädgårdar och flera populära shoppingområden. Det finns massor av spännande saker att göra i och runt omkring Horten. Här kan du gå på Preus Museum, uppleva Vestfolds rika vikingaarv, besöka konstnären Edvard Munchs hus eller bara njuta den fina naturen i de lantliga trakterna.

Letar du hotell i Horten, ligger vårt hotell idylliskt till. First Hotel Horten ligger ca två km söder om centrum med Borre Golfbana bara ett stenkast från ditt hotellrum. Hotellet har 77 stilrena rum och erbjuder gratis parkering. Vägg-i-vägg ligger ett gym och rätt över gatan en bowlinghall. Andra populära aktiviteter och sevärdheter i Horten är vikingagravarna på Borrehögarna eller den vackra stranden Rørestrand.

Till Horten kommer du enkelt med bil längs E18. Till och från Oslo är det 88 km och Sandefjords flygplats Torp, ligger bara 35 minuter härifrån. Horten är också känt för sin färjeförbindelse med Moss. Färjan över Oslofjorden tar ca 30 minuter.

Våra hotell i Horten

  • Borreveien 44, 3186 Horten
    Boka nu!
    First Hotel Horten är ett modernt och trevligt hotell som ligger 2 km söder om Horten centrum. Vi har 77 stora och stilrena rum, och frukost ingår i priset.

    Hotellet ligger i idylliska omgivningar med Borre Golfbana ett stenkast bort – perfekt för dig som vill slå ett par golfbollar, eller njuta en promenad eller joggingtur i den vackra naturen. Passa även på att uppleva den fina stranden, Rørestrand, eller besök vikingagravarna på världskända Borrehögarna. Hotellet ligger vägg-i-vägg med träningscentret Sporty 24 och Vestfold Bowling, så det finns många möjligheter att aktivera dig när du bor hos oss.

tradeDoubler