Hoppa till huvudinnehållet

Hornindal

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Hotell i Hornindal

Letar du efter ett hotell i Hornindal är First Hotel Raftevold ett utmärkt alternativ. Hotellet är omgivet av den vackra naturen i området med en särskilt fin utsikt över Hornindalsvattnet som är Europas djupaste insjö. I hotellets omedelbara närhet hittar du också Geirangerfjorden (UNESCOs världsarvslista), Briksdalsbreen och Vestkappberget.

Stranda, Ørsta och Volda är kommunerna i norr och öster, som ligger bara en liten bit bort med bil eller färja. Med kommunaltrafiken rakt utanför hotelldörren kan du lika gärna spendera natten i Hornindal.

Omgiven av den vackra naturen är det framför allt turister som söker naturupplevelser som vill bo på First Hotel Raftevold. Vårt hotell i Hornindal erbjuder även mötes- och konferensrum för den som vill kombinera affärer med vackra omgivningar.

Våra hotell i Hornindal

 • rum
  TripAdvisor
  Grodås, 6763 Hornindal
  Boka nu!
  First Hotel Raftevold ligger i hjärtat av fjord-Norge. Vår vackra trädgård ligger precis vid Europas djupaste sjö, Hornindalvatnet. Hotellet ligger nära Geirangerfjorden (UNESCOs världsarvslista), Briksdalsglaciären och Vestkappfjället. Det är bara 2 timmar med bil till Ålesund med dess vackra, historiska jugendarkitektur. Kör via E39. Närmaste flygplats är Volda som ligger bara 25 minuter från hotellet.

  First Hotel Raftevold är ett inbjudande och tillmötesgående boutiquehotell. Hotellet har nyligen renoverats i en modern och färgstark stil. Alla våra rum har WiFi och erbjuder vacker utsikt. I restaurangen serverar vi läckra menyer baserade på färska, lokala råvaror. Vi erbjuder även gratis parkering framsidan av hotellet. Här finns också moderna mötesfaciliteter med gratis WiFi.
tradeDoubler