Hoppa till huvudinnehållet

Hamar

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Hamar centrum

First Hotels har ett hotell på Hamar. Av alla hotell i Hamar är faktiskt First Hotel Victoria det äldsta och ligger mitt i stan, bara 80 meter från centralstationen – på Strandgatan. Gatan har med tiden blivit en mycket central del i stadskärnan med flera butiker och matställen.

Hamar är en stad med en rad sevärdheter och kulturupplevelser. Eftersom vårt hotell ligger i Hamar centrum passar det perfekt att bo på i samband med besök på Vikingskipet (skridskobana, mässor med mera) eller vid konserter och festivaler i och runt staden. Hotellet ligger bara 100 meter från Norges största insjö Mjøsa, och passar därmed också bra för den som vill fiska, ta en båttur eller bada.

Våra hotell i Hamar

  • Fasad
    Strandgaten 21, 2317 Hamar
    Boka nu!
    First Hotel Victoria är det äldsta och mest utmärkande hotellen i Hamar. Hotellet genomgick en dramatisk transformation under 2012 och erbjuder läckra moderniserade rum tillsammans med ljusa och luftiga konferensfaciliteter. Besök våran O'Learys bar och restaurang eller restaurang Nagomi som bjuder på japanska smakupplevelser. Besökare i medeltidsstaden Hamar kan både njuta och uppleva många av stadens festivaler, och ångbåtsutflykter.