Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Reykjavik Kópavogur

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 11120 ISK

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

First Hotel Reykjavik Kópavogur

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 11 120 ISK

Ditt äventyr på Island startar här

First Hotel Reykjavik Kópavogur ligger i Islands näst största stad Kópavogur, 7 km från Reykjaviks centrum. Kópavogur har ett brett utbud av affärer och butiker, en blomstrande kulturscen och två utmärkta geotermiska pooler. Hotellet ligger mitt i en väletablerad stadsdel inom gångavstånd från restauranger och Islands största och modernaste köpcentrum. Hotellets bar har en vänlig atmosfär, loungen är perfekt för den som behöver koppla av efter en äventyrlig dag, och vårt lilla gym hjälper dig att hålla fast vid träningsrutinerna även när du är på farten. Om du behöver hjälp att anordna turer eller resor på Island står vår personal gärna till tjänst.

 • 7 km till stadskärna

 • 700 m till kollektivtrafik

 • 700 m till Smaralind köpcentrum

 • 46 km till Keflavik Airport

Faciliteter

 • frukost

  Frukost

  Äventyren väntar på dig när du vaknar på Island. För att våra hotellgäster ska komma iväg och uppleva det magiska Island har vi valt att inte sinka dem med en stor frukostbuffé. I vår lobbylounge kan man köpa kaffe och te att ta med, liksom god frukostmat som nybakat bröd, färsk frukt och traditionell isländsk skyr.

 • Självincheckning och -utcheckning

  På hotellet checkar du in och ut själv. Det innebär att du enkelt kan checka in när det passar dig. Du får då möjlighet att checka in när det är lite lugnare och slippa den hektiska rushen framför receptionen.

  Du kan även göra incheckningen klar innan du kommer till hotellet, få hotellnyckeln skickad till din mobiltelefon och sedan gå direkt till ditt bekväma rum.

 • lobby

  Lobbybar

  Vår mysiga lobbybar har ett bra utbud av drycker. Här serverar vi allt från kaffe, te och läsk till lokala ölsorter, vin och sprit.

  Slå dig ner med hotellets personal, berätta om din resa och få hjälp att arrangera dina utflykter på Island över en drink eller två. 

  I hotellets lounge finns också ett par TV-apparater, böcker och ett biljardbord till gästernas förfogande. 

 • gym

  Gym och geotermisk pool

  Vi öppnar snart vårt gym, men under tiden rekommenderar våra gäster att njuta de vackra stigarna och joggingspåren i området.

  Vi rekommenderar också alla våra gäster att besöka de geotermiska simbassängerna som finns i Kópavogur.

  Bassängerna är riktigt mysiga och värms upp naturligt av energin som ligger lagrad i jordskorpan. Här kan du simma eller koppla av i bubbelpoolerna eller ångbadet.

tradeDoubler