Hoppa till huvudinnehållet

Konferens & möten

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

När du vill ha möte i Köpenhamn

Vi ramar in ert möte eller er konferens i Köpenhamn så att den blir så effektiv och bekväm som möjligt. Maten står vår kock för, och våra värdar hanterar installation och utrustning. Vi förändrar gärna mötespaketen om du har speciella önskemål angående mat eller budget.

Skicka oss en förfrågan

 • Konferens

  The Event Room

  50 personer

  The Event Room har en distinkt atmosfär som uppmanar till eftertanke och kreativitet, vilket gör det perfekt för dina kommande möten, kurser eller kreativa evenemang. Lokalen kompletteras med ett separat rastutrymme – där ditt val av vårt möteskoncept ”Choose your colour” serveras.

  Den här lokalen har en egen ingång via vår nordiskinspirerade innergård, som kan användas för raster och grupparbeten.

  Teatersittning: 50 personer
  U-bord: 22 personer
  Banquet: 20 personer
  Klassrum: 34 personer

  Kontakta oss:

 • Konferens

  Confusion lokalen

  9 personer

  Lokalen Confusion passar för mindre möten. Vi har olika konferenspaket enligt konceptet ”Choose your colour” och erbjuder övernattning i våra 200 moderna rum – alla med inslag av dansk design.

  Runt bord med plats för 9 personer.

  Kontakta oss:

 • Choose Your Colour

  Choose your colour

  Välj bland hotellets fyra mötespaket:

  Den klassiska (gul)
  Det säkra valet med riklig catering för ert viktiga möte eller konferens. Lunchen består av en god buffé eller meny baserad på lokala, färska råvaror.

  Sunt bränsle (grön)
  Krävs det skärpa och energi för ett långt möte, sätter köket samman en meny med låg fetthalt, ekologiska produkter och hälsosamma snacks.

  Läckerbitarna (röd)
  Om du vill skämma bort deltagarna får ni här ett brett urval av de bästa söta och salta läckerheter som våra kockar kan leverera. Lunchen kan till exempel bestå av en gedigen, handgjord oxburgare med hemlagade tillbehör.

  Bara det bästa (svart)
  Har du ett viktigt möte där varje detalj räknas? Här använder vi endast exklusiva råvaror, och våra anställda serverar och bistår efter dina önskemål. I samråd med dig skapar vi en upplevelse utöver det vanliga.

  Mer information om mötes- eller övernattningspaket får du på telefon +45 70 12 17 00 eller via e-mail: event27@firsthotels.dk.