Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Twentyseven

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

First Hotel Twentyseven

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 636 DKK

Ditt andra hem – med Köpenhamn precis utanför dörren

First Hotel Twentyseven är inte bara ett hotell. Det är ditt andra och väldigt centrala hem när du vill utforska Köpenhamn. Det läckra designerhemmet med en livlig lounge och en grönskande innergård, där varje dag inleds med en riklig frukostbuffé. Det är där vi tar hand om och skämmer bort dig så att du kan luta dig tillbaka och leva livet.

Vi ligger bara tre minuter från Rådhuspladsen, Tivoli och Strøget, och allt på Løngangsstræde 27 är utformat för att du ska känna dig som hemma. Upplev den välkomnande nordiska designen, komforten, gästfriheten och det okomplicerade livet på hotellet.

Vi står redo i receptionen med tips på allt som lokalbefolkningen älskar med Köpenhamn. Du kan också boka ett mötesrum, arbeta i den ljusa loungen eller börja kvällen med ett glas vin i den mysiga innergården innan du går ut och tar staden vid hornen.

Allt det hjärtat önskar ligger precis utanför tröskeln – unika boutiquer, välrenommerade restauranger, kulturupplevelser och så förstås, Köpenhamnarna själva. Du kan inte hitta ett bättre hotell om du vill komma in under huden på Köpenhamn.

Vi har rätt rum för just dina behov, oavsett om du är på romantisk weekend, en kompistur eller ska jobba. Det är värt att nämna att du inte behöver checka ut förrän kl. 12 och att det bara är åtta minuters promenad till centralstationen.

Lev livet på First Hotel Twentyseven och kom ihåg – we love to serve you.

 • 0 m till centrum

 • 13 km till Köpenhamns flygplats

 • 100 m till offentlig transport

Erbjudanden

 • Wallmans Dinner Show

  Are you ready for a magnificent experience with your friends, colleagues or family at Wallmans in the heart of Copenhagen? Wallmans international Dinnershow combines an exquisite 4-course dinner, top entertainment and magical surroundings in perfect harmony.

  Boka paket
 • Segway fun

  Discover and enjoy Copenhagen from a segway. A funny and exciting way to experience Copenhagen.

  Boka paket
 • Copenhagen by bike

  Stay at First Hotel Twentyseven in the heart of Copenhagen and tour the city like a true Copenhagen citizen: By bike.

  Boka paket From DKK 930,-
 • Stay fit when in Copenhagen

  Stay fit and train for free when staying at First Hotel Twentyseven in the heart of Copenhagen.

  Boka paket DKK 890,-
 • 3 day city weekend in Copenhagen

  Spend 3 days at First Hotel Twentyseven in the heart of Copenhagen.

  Boka paket From DKK 787

Faciliteter

 • Lobby

  Loungen – hotellets hjärta

  Det finns ingen anledning att sitta och häcka på rummet när du kan bli en del av hotellets själva kropp och själ i vår Honey Ryder Lounge.

  Loungen har utgång till innergården och är inredd med dansk design och ger utrymme till eftertanke. Läs nyheterna, kolla mailen eller hitta inspirationen för din vistelse i Köpenhamn.

  Om du känner dig småhungrig eller törstig finns det mellanmål och förfriskningar i Lobbyshopen i receptionen.

 • innergård

  Koppla av på innergården

  Utom hörhåll från stadens buller, mellan loungen och hotellets Event Room, hittar du vår grönskande, ekologiska innergård.

  Sätt dig ner, vila fötterna och låt dig värmas av solens strålar. Det perfekta stället att njuta ett glas vin med vänner eller kollegor innan middagen ute i stan.

 • Konferens

  Bästa inramningen för ditt möte

  Kontakta First Hotel Twentyseven när du vill hålla ett möte eller evenemang mitt i stan. Vi har komplett AV-utrustning och erbjuder mötes- och konferenspaket både med och utan boende. Vi har ett eget parkeringshus, moderna mötesrum och catering med särskilt fokus på god gastronomi, lokala specialiteter och färska råvaror.

  The Event Room går i en skandinavisk stil som ger luft och näring till tanke och kreativitet. Maten serveras i ett område utanför mötesrummet där du kan sträcka på benen i pauserna. Ingång till The Event Room sker via innergården där ni är välkomna att hänga i pausen eller under grupparbetet

 • Frukost

  Frukost i vackra omgivningar

  Det enda som är bättre än en god frukost är att kunna äta den i en vacker miljö. Njut av den skandinaviska estetiken och få energi inför dagen bland karaktäristiska Muuto-möbler i vår frukostlounge.

  På buffén dukar vi upp med färska råvaror och danska läckerheter så du kan få ett äkta, danskt wienerbröd till morgonkaffet.

 • Parkering

  Parkering på hotellet

  Det kan vara svårt att hitta parkering i den gamla delen av Köpenhamn, men vi har ett privat parkeringshus för mindre bilar under hotellet.

  Vi har bara åtta platser så det är en bra idé att boka på förhand på 27@firsthotels.dk.

  Priset för parkering är DKK 250 per dag.

 • Upplev Köpenhamn på två hjul

  Cykel är det bästa sättet att uppleva Köpenhamn. Hyr en på hotellet och trampa bort till exempelvis Jægersborggade med de många specialaffärerna på Nørrebro, eller besök Copenhagen Street Food på Refshaleøen för en bit lunch. Kødbyen på Vesterbro är också en perfekt cykeldestination.

  Pris: DKK 125 per dag. Gäller till midnatt.

First Hotel Twentyseven på Instagram

 • Gingerbread day at Twentyseven 🌲#kitchenteamwork#mutto#christmas#gingerbreadhouse - 2018-12-07 07:51:34
 • 27 Bar is open! Beer & tapas 95 DKK. Welcome! - 2018-11-30 15:49:32
 • Special Friday offer. Come for a beer and enjoy a tapas plate for 50 kr. The bar is open from 5 pm- 10 pm Friday and Saturday. #juleøl #tapas #bar #firsthotel #cph - 2018-11-30 12:13:36
 • It’s the First Hotel 27th day! - 2018-11-27 10:18:53
 • Black Friday officially starts with First Hotels!! Through this offer can you save 50% on hotel stays! Amazing, right? We think so 😉 Book now! 🖤
.
.
.
.
#firsthotels #yoursecondhomeisfirst #savemoney #blackfriday #supersave #offers - 2018-11-22 13:36:12
 • Black Friday is starting tomorrow with First hotels! Tune in tomorrow for great offers! You won’t be disappointed 😁🖤
.
.
.
.
#firsthotels #yoursecondhomeisfirst #fh27 #blackfriday #hotel #sale #offers #save - 2018-11-21 14:47:23
 • First Hotel Twentyseven is opening up the bar every Friday and Saturday in December! 😁👍🏻🎄🍺🍷 Join us for some drinks! It’s a great way to get out of the cold 😉
.
.
.
.
#firsthotels #yoursecondhomeisfirst #fh27 #december #fredagsbar #decembar #drinks #hygge #hotel - 2018-11-21 09:24:29

Andra First Hotels

tradeDoubler