Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Boende i Kolding

Boka boende på First Hotel Kolding och välj mellan 132 bekväma rum. På First Hotel Kolding i centrum kan du välja mellan olika typer rum som Executive, First Lady och Deluxe. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen i hos oss skall bli perfekt. Alla rum är rökfria och har dusch, behagliga sängar samt fri WiFi. Alla rum har TV och telefon. Frukost ingår i rumspriset.

Val av rum och prisexempel

Moderate Dubbel, från 663 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 14,8 m²
Våra Moderate-rum är modernt designade och erbjuder en bra bas för affärsresande, konferensdeltagare och par som besöker Kolding. Rummen har det du behöver för att slappna av och ladda batterierna. Rummen är perfekt för den morderna resenärern som stannar i Kolding 1 - 2 nätter.
Sängar och kapacitet
En 140 x 200 cm säng.
Moderate dubbelrum

Standard Dubbel, från 663 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 18,5 m²
Oavsett om du reser i tjänsten eller för nöjes skull så behöver du tillfällen för total avslappning och uppladdning. Det hittar du lätt i våra Standardrum. Rummen är inredda i bekväm och modern design och erbjuder en perfekt bas när du befinner dig hemifrån. Rummen är perfekt om du stannar 1 - 3 nätter.
Sängar och kapacitet
Två separata 90 x 200 cm enkelsängar.
standard dubbelrum

First SmartBed, från 1 057 DKK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen har en king-size säng (180 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm bred SmartBed eller två separata 90 cm breda sängar.

Superior Dubbel, från 853 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 20,5 m²
Våra Superior-rum passar bra för både affärsresenärer och par som är på besök i Kolding. Rummen är modernt och bekvämt inredda och erbjuder det du behöver för att kunna slappna av och ladda batterierna.
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm bred säng.
Superior dubbelrum

First Lady, från 1 129 DKK

Rummet passar för:
För kvinnan som vill ha lite extra. I vårt First Lady-rum hittar du en härlig badrock och tofflor, ett extra produktsortiment i badrummet och ett fint fotbad med fotsalt.
Sängar och kapacitet
En dubbelsäng.
First Lady dubbelrum

Executive Dubbel, från 948 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 18,5 m²
Våra Executive Dubbelrum är perfekt för dig som övernattar mer än en natt, eller reser med barn. Här finns en 40” platt-TV, whiteboard till möten, papper och pennor, en godislåda, espresso-maskin, strykjärn och slippers. Du får ytterligare en extra kudde till sängen, formningsbara madrasser, ögonmask och öronproppar. Rummen har också plats för upp till två extra sängar.
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm dubbelsäng.
Executive dubbelrum

Deluxe Dubbel, från 1 319 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 31 m²
Våra Deluxe-rum erbjuder extra plats och passar bra för familjer med barn, eller för gäster som stannar mer än två nätter. Rummen är modernt och bekvämt designade. Här finns extra bekvämligheter så som badrockar och tofflor, och rummen utgör en utmärkt utgångspunkt när du stannar i Kolding.
Sängar och kapacitet
En 180 x 200 cm bred säng.
Deluxe dubbelrum
tradeDoubler