Hoppa till huvudinnehållet

Kolding

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell Kolding

First Hotel Kolding är vårt enda hotell i centrum. Hotellet är perfekt beläget precis vid tågstationen och bussterminalen och är ett oerhört bra alternativ för en övernattning till rimligt pris både om du vill uppleva city eller har saker att göra i utkanten av stan.

För bara en halvtimme bort ligger nämligen LEGOLAND. Dessutom finns en rad attraktioner både i och runt omkring Kolding centrum. Med kollektivtrafiken rakt utanför dörren kan du ta dig nästan överallt utan att stressa det minsta.

Kolding är ett populärt resmål för många. Om du söker hotell i samband med exempelvis ett besök på Legoland, en runda golf, museer, historiska byggnader, affärsresor eller planerar en romantisk weekend är First Hotel Kolding ett mycket bra alternativ. Frukost och WiFi ingår naturligtvis i priset.

Våra hotell i Kolding

  • Executive dubbelrum
    Banegårdspladsen 7, 6000 Kolding
    Boka nu!
    First Hotel Kolding är ett läckert hotell i centrala Kolding med 132 stilrena, moderna rum och all komfort du behöver. Hotellet ligger vid sjön Slottsø, ett stenkast från Koldinghus och är granne med tågstationen, vilket gör det extra enkelt att nå om du kommer med tåg eller buss. Kör du bil, har vi ett låst parkeringsgarage under hotellet. Oavsett om du besöker oss som turist eller har tid till övers efter en dag med jobbmöten, erbjuder Kolding ett brett utbud av kulturella upplevelser. Passa...