Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Boende i Århus

Boka boende på First Hotel Atlantic i centrala Århus och välj mellan 102 bekväma rum. På First Hotel Atlantic vid hamnen mitt i centrum kan du välja mellan olika typer rum så som enkelrum, dubbelrum och sviter. Alla rum har balkong. Vi erbjuder rum som uppfyller de flesta behov och vår personal sträcker sig långt för att vistelsen vid hamnen i centrala Århus skall bli perfekt. Alla rum är rökfria och har behagliga sängar, badkar/dusch, TV samt fri WiFi. Frukost ingår i rumspriset.

Val av rum och prisexempel

Standard Queen, från 765 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Alla våra Standard Queen-rum har balkong och utsikt över staden. Rummen passar perfekt för affärsresenärer eller par som stannar en eller två nätter. I rummen finns ett skrivbord vid fönstret, dusch och en 32” platt-TV. Observera: Extrasäng kostar DKK 200 per natt och är inte inkluderat i priset. Betalas på hotellet.
Sängar och kapacitet
En Jensen dubbelsäng (160 x 200 cm).
Standard queen rum

Standard Dubbel, från 808 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 23 m²
Våra rymliga Standard Dubbelrum passar perfekt för par som besöker staden, eller för affärsresenärer som vill ha lite extra plats. Rummen har utsikt över staden och hamnen. Observera: Extrasäng kostar DKK 200 per natt och är inte inkluderat i priset. Betalas på hotellet.
Sängar och kapacitet
En Jensen dubbelsäng (180 x 200 cm).
Standard dubbelrum

Standard Twin, från 808 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 23 m²
Våra rymliga Standard Twin-rum ligger på fjärde våningen och har utsikt över staden eller hamnen. Rummen är möblerade med twin-sängar och passar bra för affärsresenärer. Observera: Extrasäng kostar DKK 200 per natt och är inte inkluderat i priset. Betalas på hotellet.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda Jensen sängar som står isär.
twinrum

Superior Dubbel, från 1 022 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 23 m²
Våra vackra Superior Dubbelrum ligger på våning nio och har fantastisk panorama utsikt över staden och hamnen. Rummen är designade med känsla för detaljer och passar affärsresenärer och par som önskar en härlig vistelse i staden. På rummen finns även 42" platt-TV, balkong och möjlighet att göra kaffe och te. Observera: Extrasäng kostar DKK 200 per natt och är inte inkluderat i priset. Betalas på hotellet.
Sängar och kapacitet
En Jensen dubbelsäng (180 x 200 cm).

Juniorsvit, från 1 406 DKK

Rummet passar för:
Storlek: 34 m²
Våra Juniorsviter är de största rummen som finns att tillgå på hotellet. Sviterna har ett separat vardagsrum med soffa, fåtölj och minibar. Balkong finns i både sovrummet och vardagsrummet. I sviten finns både en 42" och 32" platt-TV samt bord som lämpar sig för mindre möten. Observera: Extrasäng kostar DKK 200 per natt och är inte inkluderat i priset. Betalas på hotellet.
Sängar och kapacitet
En Jensen dubbelsäng (180 x 200 cm).
Junior Svit

First SmartBed Twin, från 958 DKK

Rummet passar för:
Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras. Rummen passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse. När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.
Sängar och kapacitet
Två 90 cm breda SmartBed-sängar.
tradeDoubler