Hoppa till huvudinnehållet

Aarhus

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Hotell i Aarhus

Om du söker hotell i Aarhus centrum passar First Hotel Atlantic perfekt. Hotellet ligger centralt, bara några minuters promenad från centralstationen. I våra 102 nyrenoverade rum bor du både bra och centralt i Danmarks näst största stad. Oavsett om du reser i affärer, är på weekendresa med vännerna eller bara vill uppleva allt som Aarhus kan erbjuda, har du på First Hotels nära till det mesta.

Aarhus är känt för sina många historiska pärlor såsom kyrkor, katedraler, museer, naturparker och en rad historiska minnesmärken. Kollektivtrafiken ligger bara några hundra meter bort, liksom den livliga stadskärnan.

Våra hotell i Aarhus

 • Moderate dubbelrum
  Europaplads 10, 8000
  Boka nu!
  First Hotel Atlantic ligger centralt vid hamnen i Aarhus, en kort promenad från centralstationen. I närheten av hotellet hittar du det stora stadsbiblioteket och kultur- och multimediahuset DOKK1, gamla stan, Latinerkvarteret, matmarknaden Aarhus Street Food och bra shopping och restauranger.

  Börja dagen med frukost på översta våningen och njut av utsikten över Aarhus stad och hamnen. Du kan till och med se regnbågen längst upp på ARoS Kunstmuseum. Känn dig som hemma i något av våra 102 moderna och bekväma rum med fantastisk utsikt. Njut av italienska delikatesser på vår restaurang Grappa Al Porto eller koppla av med en dansk pilsner i lobbyn.

  First Hotel Atlantic är den perfekta utgångspunkten för dig som vill utforska Aarhus.