Hoppa till huvudinnehållet

Våra rum

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Våra rum

KOMPAS Hotel Aalborg – First Partner Collection kan erbjuda 110 vackra och fint möblerade rum som är designade för att göra din hotellvistelse i Aalborg så skön och bekväm som möjligt. Alla rum har moderna faciliteter. Vi erbjuder även en unik hotellägenhet med kök och plats för 7-9 sovande gäster.

Alla våra rum är rökfria men vi har ett bekvämt och övertäckt område utomhus som du är välkommen att använda om du vill röka.

Val av rum och prisexempel

Standard Enkel

Rummet passar för:
Storlek: 15 m²
Standardrummen i vår historiska flygel är rymliga och ljusa. Rummen är möblerade med enkelsäng och med skrivbord med stol, garderob och badrum med dusch. Alla Standard-rummen renoverades från grunden 2023 med nya möbler, vackra tavlor och mässingsdetaljer. Rummen är bland våra mest använda tack vare hög komfort till ett bra pris. De har allt du kan behöva för en trevlig och avkopplande hotellvistelse i Aalborg.
Book
Enkelrum Standard. Bild.Enkelrum Standard. Bild.Badrum. Bild.

Business Standard

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Business Standard-rummen erbjuder en kombination av hemmakontor och hotellrum. De är ett självklart val för den som är på affärsresa och söker komfort och gott om plats att kunna arbeta. Rummen ligger en, två och tre trappor upp i vår historiska byggnad som nyrenoverades 2023. Våra Business Standard-rum är inredda i en ljus, nordisk stil med höj- och sänkbart skrivbord, en 24” dataskärm, mus, tangentbord och dockningsenhet. Här har du allt du behöver, oavsett om du söker avkoppling och ro eller utrymme för att kunna fokusera på ditt arbete.
Book
Business Standard rum. Bild.Business Standard rum. Bild.Business Standard rum. Bild.Business Standard rum. Bild.

Standard Family

Rummet passar för:
Storlek: 19 m²
Standard Family-rummen är perfekta för dig som söker flexibilitet. Här kan du bo upp till fyra personer i ett rum med en dubbelsäng och två extrasängar i sköna, nya kojsängar som fälls ut från väggen. Rummen ligger en, två och tre trappor upp i vår historiska byggnad som nyrenoverades 2023. De är inredda i en trevlig och ljus nordisk stil och innehåller förutom sängar också ett skrivbord med stol samt en fåtölj. Badrummet har toalett och dusch. Standard Family-rummen är inredda med allt du behöver för en fin hotellvistelse i Aalborg.
Book
Familjerum Standard. Bild.Familjerum Standard. Bild.Familjerum Standard. Bild.

Standard Dubbel

Rummet passar för:
Storlek: 20 m²
Standardrummen i vår historiska flygel är rymliga och ljusa. Rummen är möblerade med dubbelsäng och med skrivbord med stol, garderob och badrum med dusch. Alla Standard-rummen renoverades från grunden 2023 med nya möbler, vackra tavlor och mässingsdetaljer. Rummen är bland våra mest använda tack vare hög komfort till ett bra pris. De har allt du kan behöva för en trevlig och avkopplande hotellvistelse i Aalborg. I dubbelrummen kan en extrasäng ställas in så det finns plats för hela familjen.
Book
Dubbelrum Standard. Bild.

Superior

Rummet passar för:
Storlek: 19 m²
Våra Superior-rum är det självklara valet för dig som är på affärsresa och behöver lite extra lyx om kvällen eller för dig som vill ha lite högre kvalitet under vistelsen i Aalborg. Rummen ligger i vår nya byggnad från 2019 och är mer exklusiva än våra Family och Standard rom. Superior-rummen är inredda i trevlig, nordisk stil och möblemanget består av en dubbelsäng, ett skrivbord med stol och en fåtölj. Badrummet har dusch.
Book
Dubbelrum Superior. Bild.Dubbelrum Superior. Bild.Badrum. Bild.

Superior Dubbel Med Balkong

Rummet passar för:
Storlek: 19 m²
Våra Superior-rum är det självklara valet för dig som är på affärsresa och behöver lite extra lyx om kvällen eller för dig som vill ha lite högre kvalitet under vistelsen i Aalborg. Rummen, som ligger i vår nya byggnad från 2019, är mer exklusiva med egen balkong. Superior-rummen är inredda i trevlig, nordisk stil och möblemanget består av en dubbelsäng, ett skrivbord med stol och en fåtölj. Badrummet har dusch.
Book
Dubbelrum Superior. Bild.Badrum. Bild.Dubbelrum Superior. Bild.Balkong. Bild.Dubbelrum Superior. Bild.

Hotellejlighed

Rummet passar för:
Storlek: 100 m²
För grupper på mellan sju och nio personer passar vår hotellägenhet med fyra rum, stora badrum, eget kök, egen balkong och egen ingång perfekt – ett helt unikt hotellalternativ i hjärtat av Aalborg. Den mycket rymliga lägenheten på 100 m² består av ett stort vardagsrum med soffgrupp, matbord med stolar samt tre sovrum med totalt sju bäddar. Det stora sovrummet innehåller en dubbelsäng och en enkelsäng, och de två mindre rummen är inredda med två enkelsängar (separata), som antingen kan användas som individuella sängar eller sättas samman till en dubbelsäng. Det finns även plats för två extrasängar. Lägenheten har gott om förvaringsutrymme och i köket finns kyl, två kokplattor, kombiugn, vattenkokare och porslin för 9 personer.
Book
Lägenhet sovrum. Bild.Leilighet soverom. Bilde.Lägenhet badrum. Bild.Lägenhet kök. Bild.Lägenhet. Bild.

Suite

Rummet passar för:
Storlek: 40 m²
Vår Suite är den ultimata lösningen för dig som vill ha gott om plats, ljus och lyx. Den stora sviten på 40 m² ligger på översta våningen i vår nyaste byggnad och består av vardagsrum, sovrum och badrum. Sviten är inredd i nordisk stil med kvalitetsmöbler. I vardagsrummet kan du softa i soffgruppen eller jobba vid skrivbordet. Sovrummet är möblerat med en dubbelsäng av hög kvalitet och det rymliga badrummet har både duschkabin och fristående badkar. Dessutom kan du njuta av solen och utsikten från din egen balkong i söderläge. Det finns även möjlighet att utöka sviten med ett extra rum ensuite på 20 m² som kan användas som t.ex. kontor, mötesrum, replokal, extra sovrum eller vad du nu behöver. Extrarummet har eget badrum.
Book
Svit. Bild.Svit. Bild.Badrum. Bild.Svit. Bild.