Hoppa till huvudinnehållet

Kökschef till First Hotel Statt i Örnsköldsvik

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Kökschef till First Hotel Statt i Örnsköldsvik

Vi tar nästa steg och söker dig som vill vara med att skapa och ta restaurang Statt till nya höjder.

Om tjänsten
Som kökschef har du det övergripande ansvaret för köket. Du har hela ansvaret över personalen, inventering, matens kvalitet, det ekonomiska resultatet och är delaktig i prognos och budgetarbete. Du rapporterar till hotelldirektör.

Vem är du?
- Du brinner för matkreativitet, har ett starkt ledarskap och gillar att jobba i team. Du har omtanke för dina gäster samt personal. Lyhördhet är viktigt och att kommunicera med andra är naturligt för dig. Du vill hålla en hög standard och är inte rädd för nya inslag i menyer. Att jobba med hållbarhet och specialkost är för dig en självklarhet.

- Du har vinnarinstinkt och är lösningsorienterad. Du är stresstålig och gillar att jobba under högt tempo utan att det påverkar matkvaliteten.

- Du arbetar resultatfokuserat, är driven, självgående och kan fatta egna beslut.

- Service och kvalitet är i fokus.

- Du har flera års erfarenhet i yrket samt ett stort intresse inom hotell- och restaurang branschen.

- Du talar och skriver bra svenska och engelska.

Om hotellet och restaurangen
First Hotel Statt stod klart 1913. Här har det varit en utpräglad restaurangverksamhet genom åren och många har besökt restaurangen. Här har man ätit stora middagar, haft bröllop och dansat på nattklubb. Restaurangen tar totalt 350 sittande gäster.

Sök nu!
Start enligt överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.
Ansluten till kollektivavtal.

Vi gör urval och kallar in till intervju fortlöpande.
Skicka ansökan med CV och personligt brev till:  Monica.Lindmark@firsthotels.se