Hoppa till huvudinnehållet

Viktig information om ditt medlemskap!

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Viktig information om ditt medlemskap!

First Hotels är medlem i Global Hotel Alliance (GHA) sedan 2010 och under den här perioden har alla våra medlemmar varit med i GHAs lojalitetsprogram DISCOVERY, i tillägg till att de varit First Members.

Från och med 1 januari 2018 är First Hotels inte längre en del av GHA.

 

Detta betyder följande för dig som First Member:

  • Du behåller ditt medlemskap i både DISCOVERY och First Member, men det blir två separata medlemskap och program.
  • Fram tills vi startar vårt nya lojalitetsprogram kommer du att behålla samma medlemsnummer och förhålla dig till samma medlemsnivåer som idag (Gold, Platinum och Black).
  • Du kan fortfarande spara och använda poäng, kvalificera dig för högre medlemsnivå och få dina First Member-förmåner på våra hotell - precis som tidigare.
  • Om du bor på andra hotellkedjor inom GHA får du DISCOVERY-förmåner och nätterna registreras mot en högre DISCOVERY-medlemsnivå.
  • Övernattningar på DISCOVERY-hotell räknas inte med på din First Member medlemsnivå, bara på din DISCOVERY-nivå. På samma sätt kommer vistelser på First Hotels inte räknas med på din DISCOVERY-nivå.
  • Från den 1 januari kan du inte använda Local Experiences på First Hotels. De kan dock användas på vilket annat hotell som helst inom GHA så länge de är giltiga.

Vi arbetar med att ta fram ett helt nytt och spännande innehåll i First Member och lansering kommer att ske under våren 2018. Det kommer mer information om vilka förändringar som du i egenskap av värdefull kund kan se fram emot, och vi är övertygade om att du kommer bli nöjd!

Boka din nästa bonusvistelse nu. Logga in på din sida här

Har du frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta vår First Member Support

 

tradeDoubler