Hoppa till huvudinnehållet

Övrigt

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

4. ÖVRIGT

Här kan du läsa övrig information i First Member medlemsvillkoren.

4.1 First Member är en onlinebaserad tjänst. Kommunikation med medlemmarna sker därför primärt via Internet och e-post.

4.2 First Hotels kommer att använda registret eller databasen till att skräddarsy relevant information, marknadsföring och marknadskommunikation till medlemmarna.

4.3 Förbehåll för publicerat material och ändringar av fördelar, rabatter och priser.

4.4 Medlemsvillkor, servicefördelar och poängregler kan förändras. Uppdaterade regler finns alltid tillgängliga på www.firsthotels.se.

4.5 First Hotels förbehåller sig rätten till att ändra eller avsluta First Member utan föregående varsel eller kompensation.

4.6 Vid avslutning av medlemskapet kommer alla poäng och upplysningar om medlemmen att raderas från medlemsdatabasen.

4.7 Vid ändring av namn eller adress eller byte av arbetsgivare ska medlemmen informera om detta skriftligen på e-post till firstmember@firsthotels.no. För att First Member skall ha uppdaterad information om medlemmen.

4.8 First Hotels förbehåller sig rätten att lagra medlemsupplysningar och information för användning i marknadsföring och kommunikation per post, e-post, telefon eller sms.

4.9 Personupplysningarna som är registrerade kommer endast att behandlas och lagras för att kunna ge information om och administrera medlemskapet, och för att kunna koordinera erbjudanden och aktiviteter med First Hotels samarbetspartners.

4.10 Tvister gällande medlemsvillkoren avgörs enligt norsk lagstiftning. Tvister avgörs vid norska domstolar.

tradeDoubler