Hoppa till huvudinnehållet

First Member Tävling

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

Föreslå namn på våra nya medlemsnivåer - vinn både hotellvistelse & medlemsuppgradering!

Tävlingen är nu avslutad. Tack till alla er som deltagit.

Vi har för närvarande tre olika medlemsnivåer – Gold, Platinum och Black. I vårt nya program, som lanseras under våren, kommer vi att ha fyra medlemsnivåer, och det vi funderar på är; vad tycker du att dessa fyra nivåer skall heta? Medlemskapet kommer att uppdelas på följande sätt:

  • NIVÅ 1: 0-3 nätter
  • NIVÅ 2: 4-15 nätter
  • NIVÅ 3: 16-30 nätter
  • NIVÅ 4: 31 eller flera nätter

Nytt är även att dessa medlemsnivåer kommer att kunna behållas i tre år (mot ett år i dagens program). Detta innebär att den som kvalificerar sig till t.ex. nivå 4 kommer att kunna utnyttja medlemsfördelarna man då får tillgång till i hela tre år.

Vi utser tre vinnare, nämligen de vi tycker har inkommit med de bästa namnförslagen för våra medlemsnivåer. Dessa tre personer kommer att bli uppgraderade till den högsta medlemsnivån (Black). När det nya programmet lanseras kommer de automatiskt att flyttas över till nivå 4, och kan därmed utnyttja de medföljande medlemsförmånerna i tre år. De tre vinnarna kommer även att få varsin gratis hotellnatt (en natt var) som kan utnyttjas under helger.

Dessvärre har det varit tekniska problem vid insändningen av schemat när man kommer hit via nyhetsbrev. Skulle du uppleva några struligheter kan du testa att klicka här och skicka in svaren igen. Beklagar merarbetet för din del, men bara så att du vet; vi är väldigt glada att du tar dig tid att svara!

Tävlingen är nu avslutad. Tack till alla er som deltagit.

Delta här!

tradeDoubler