Hoppa till huvudinnehållet

First Member 2.0

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

First Member 2.0

Vi är i full gång med att utveckla ett helt nytt First Member-program, som enligt planen ska lanseras under sommaren. Här får du några av höjdpunkterna i vårt nya program;

- INTJÄNANDE OCH ANVÄNDNING AV POÄNG:
Man kommer inte längre att få 1 poäng per spenderad krona. I det nya programmet samlar du FirstCoins som kan användas till hel- eller delbetalning av hotellnätter och andra köp. Du tjänar in mellan 2 % och 5 % av din omsättning. Ju högre medlemsnivå du har, desto mer FirstCoins får du tillbaka. De poäng som du har i dagens program kommer att konverteras till en ny modell vid lanseringen. Har du över 10 000 poäng idag och vill använda dem till övernattningar så kan du själv boka detta på ”Min sida” , eller genom att kontakta vår medlemssupport

- MEDLEMSNIVÅER:
Vi går från tre till fyra medlemsnivåer, och det kommer att vara enklare att komma upp på medlemsnivå 2 – du behöver bara ha bott tre nätter för att kvalificera dig till nivå 2. Antal nätter per nivå ser ut som följer:

  • Nivå 1- SILVER: 0-3 nätter
  • Nivå 2 - GOLD: 4-15 nätter
  • Nivå 3 - PLATINUM: 16-30 nätter
  • Nivå 4 - BLACK: Över 30 nätter

- MEDLEMSFÖRMÅNER:
Vi har förnyat våra medlemsförmåner! Några av de nuvarande förmånerna kommer att försvinna. De mest populära behåller vi förstås, medan några helt nya och spännande förmåner också kommer att presenteras. Ju högre medlemsnivå du har, desto bättre förmåner får du. 

- VARAKTIGHET PÅ MEDLEMSNIVÅER OCH POÄNG:
Din medlemsnivå kommer att gälla i tre hela år plus innevarande år. Det betyder att om du kvalificerar dig till nivå 4 så kan du njuta av de förmåner som följer med den nivån i minst tre år framöver. (Exempel: blir du uppgraderad till nivå 4 i september 2018 så har du den nivån till 31 december 2021).

Vi ser fram emot att kunna erbjuda alla våra medlemmar ett spännande och annorlunda medlemsprogram!

Your Second Home is FIRST!

tradeDoubler