Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Carlshamn

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 799,2 SEK

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender

First Hotel Carlshamn

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 799 SEK

Hotell som har Sviter med jacuzzi

First Hotel Carlshamn ligger vackert beläget vid gästhamnen i centrala Karlshamn. Hotellet är en mötesplats för konferens-, affärsresande och för dig som reser privat. Det är nära till shopping, sevärdheter, golfbanor, strandpromenad, skärgårdsbåtar, bad och natur. Karlshamn - Karl X Gustavs stad, den lilla staden med den djupa hamnen. Den nästan 350 år gamla trähusstaden med de vackra bakgårdarna.

First Hotel Carlshamn har 99 trivsamma hotellrum samt en konferenskapacitet för 100 personer. Många utav våra rum har utsikt mot havet och våra sviter är utrustade med bubbelbad. Framför hotellets huvudentré finns en mindre parkering där vi erbjuder kostandsfri parkering i mån av plats. Det går ej att förboka.

Vi vill önska dig hjärtligt välkomna till Karlshamn och First Hotel Carlshamn.
Vi lovar att göra vårt bästa för att din vistelse skall bli trevlig och minnesvärd.

Läs full beskrivning

Under vecka 29, 17-22/7 så äger det årliga evenemanget Östersjöfestivalen rum.
Det är musik- och gatufestival som pågår på Karlshamns gator och torg.  Med en boking under festivalperioden så hamnar ni mitt i festivalvimlet, vilket gör att det är svårt för hotellet att garanatera några tysta rum.

De centrala delarna utav Karlshamn stängs av för biltrafik så därför kan vi inte heller garantera att det finns parkering i anslutning till hotellet, eller möjligheter för av- och påstigning.
Det finns gott om parkeringsmöjligheter i stadens utkanter.

Besök gärna http://www.ostersjofestivalen.se/ för mer information.

 • 100 m till centrum

Erbjudanden

 • First Weekend

  Bo bekvämt på First Hotel Carlshamn i Karlshamn i två nätter. Sov gott och börja morgonen på bästa sätt med vår härliga frukostbuffé i underbar miljö. Avnjut en god två-rättersmiddag en av kvällarna. Välkommen till Karlshamn och First Hotel Carlshamn.

  Boka paket
 • Bröllopspaket Karlshamn

  Starta ert nya liv som nygifta i en av våra härliga sviter på First Hotel Carlshamn. Frukost på rummet, badrockar, frukt & vin VIP, nattsmörgåsar och sen utcheck ingår.

  Boka paket
 • Golfpaket 1 natt i Karlshamn

  Boka Golfpaket 1 natt i Karlshamn. Välkommen att spela golf i Blekinge och bo på First Hotel Carlshamn. Slå några bollar på skoj eller kör fullt race och utmana familj och vänner med härlig golf.

  Boka paket
 • Golfpaket 2 nätter i Karlshamn

  Boka Golfpaket 2 nätter i Karlshamn. Välkommen att spela golf i Blekinge och bo på First Hotel Carlshamn. Slå några bollar på skoj eller kör fullt race och utmana familj och vänner med härlig golf.

  Boka paket
 • 3 nätter - Karlshamn

  Ta en paus från alla måsten och boka in en skön helg hos oss på First Hotel Carlshamn. Ät gott, sov skönt och njut av att bara vara.

  Boka paket
 • leguan

  Familjepaket Deluxe

  First Hotel Carlshamn, Kreativum Karlshamn och Blekinge Exotiska Värld har tagit fram ett familjepaket som är perfekt för den nyfikna familjen.

  Boka paket
 • En apa sitter på en gren

  Familjepaket – Blekinges Exotiska Värld

  First Hotel Carlshamn har i samarbete med Blekinges Exotiska Värld tagit fram ett familjepaket som passar den nyfikna familjen perfekt.

  Boka paket
 • Familjepaket - Kreativum

  First Hotel Carlshamn & Kreativum Karlshamn erbjuder er en rolig upplevelse för hela familjen. Övernattning, frukost och inträde till Kreativum Karlshamn ingår för hela familjen.

  Boka paket
 • Teaterpaket - Smällar man får ta

  First Hotel Carlshamn i samarbete med Sandelius Kultur & Nöje presenterar en varm, folklig och komisk sommarfars med sång och musik - en ohejdad skrattfest i två akter. Besök Karlshamn och se föreställningen Smällar man får ta - eller Juligrisen. Boende, biljetter och frukost ingår.

  Boka paket
 • Sommarteater - Sanningens Ögonblick

  First Hotel Carlshamn erbjuder i samarbete med Teatersmedjan ett teaterpaket med det lilla extra! Det utlovas Äventyr, Spänning & Romantik!

  Boka paket
 • Skärgårdspaket

  Visste du att Blekinge har en helt fantastisk skärgård? Inte! Kom och se efter själva!
  Checka in på First Hotel Carlshamn få en god nattsömn och på morgonen hämtar ni Er fikakorg i receptionen. Gå tvärs över gatan till skärgårdsbåtarna. Spendra dagen på en ö eller åk med turen runt och njut av havsluften och salta vatten stänk.
  I detta paket har vi inkluderat:
  * Logi 1 natt i delat dubbelrum
  * Frukostbuffé
  * Fikakorg
  * Båtbiljett till skärgårdsbåtarna

  Boka paket

Faciliteter

 • konferensrum

  Konferens & möten

  När tekniken fungerar, kaffet kommer i tid, maten samkar bra och gästerna trivs, då har vi en lyckad konferens. Vi kallar det First Meeting.

  Oavsett om du planerar ett affärmöte för ett par personer, eller en större konferens har vi bekväma lokaler i attraktiv atmosfär.

  Med alla konferenslokaler strategiskt placerade får du en oslagbar konferens i historisk miljö. Dessutom ser vår konferensvärdinna till att allting fungerar helt enligt planerna.

 • restaurang

  Restaurang & bar

  På hotellet ligger restaurang Hotellbaren som drivs av en extern krögare.

First Hotel Carlshamn på Instagram

 • Bättra på golfsvingen, boka något av våra trevliga golfpaket och upplev fantastiska Blekinge ⛳ #firsthotelcarlshamn #firsthotels #golfpaket #karlshamn - 2018-07-09 14:55:59
 • Gameday! 🇸🇪🇸🇪 #taggade #komigensverige - 2018-06-27 07:56:46
 • Glad Midsommar önskar vi på First Hotel Carlshamn! 🍓💙💛🍓 #firsthotelcarlshamn #firsthotels #hotel #karlshamn#midsommar - 2018-06-22 08:54:51
 • Hurra, hurra idag är det Sveriges nationaldag! #firsthotelcarlshamn #firsthotels #hotel #karlshamn#sverigesnationaldag - 2018-06-06 09:50:04
 • Nu är det nära....Sweden Rock Festival startar på onsdag och vi ser fram emot att hälsa alla besökare varmt välkomna 🤘🎸🤘#firsthotelcarlshamn #hotell #karlshamn #swedenrockfestival - 2018-06-04 09:39:19
 • 💦☀️ #visitkarlshamn #firsthotels #underbaravatten - 2018-06-02 15:16:44
 • Magiska magnifika makalösa maj!!!! ☀️#firsthotelcarlshamn #hotell#karlshamn#sommar - 2018-05-29 14:38:59
 • Sommarvärme och sommar på ett tårtfat! 🍓☀️ - 2018-05-25 12:30:00
tradeDoubler