Hoppa till huvudinnehållet

First Hotel Billingehus

Boka boende

Garanterat billigast . Pris från 872,0 SEK

Rum 1

Lägg till rum

First Hotel Billingehus

TripAdvisor
Garanterat billigast online med oss Pris från 872 SEK

Aktivt konferenshotell i Skövde

First Hotel Billingehus i Skövde är vackert beläget på toppen av Billingen, med vidunderlig panoramautsikt över staden. Skövde, som ligger vid foten av Billingen, bär på över 600 års historia och är en rik kulturskatt. Hotellet erbjuder tillsammans med de magnifika omgivningarna ett brett utbud när det gäller aktiviteter och konferensmöjligheter. Vårt utomhusbad, 12-håls golfbana och konferenskapacitet på totalt 2200 personer gör det möjligt att arrangera många olika typer av möten och events här, samtidigt som hotellet är ett perfekt semestermål för familjer.

Läs full beskrivning
 • 0 m till skidbacke

 • 200 m till Billingens friluftsområde

Faciliteter

 • konferensrum

  Konferens & events

  First Hotel Billingehus har något som inte många konferenshotell kan erbjuda, nämligen en stor och luftig utställningshall. Blå Hallens area är 1 296 m² och det finns gott om plats för utställningar och för aktiviteter på scenen.

 • restaurang

  Restaurang & bar

  Med fantastisk panoramautsikt i restaurangen eller på uteserveringen Sandbergs, njuter du av god mat och dryck från våra olika menyer.

 • pool

  Yama Spa & Fitness

  På hotellet ligger härliga Yama Spa & Fitness.

  Wellnessavdelningen är vackert beläget på toppen av Billingen med utsikt över hela Skövde.

Erbjudanden

 • Golfpaket

  Om du vill kombinera golf på utmanande banor och härligt hotellmys så är detta paketet för dig. Med vårt paket får du greenfee, 2-rätters middag, picnic att ta med till banan & boende på hotellet.

  Boka paket
 • Upplevelsebad Arena Skövde

  Packa väskan med badkläder, simglasögon och ta med familjen till upplevelsebadet och prisvinnaren Arena Skövde och First Hotel Billingehus. Vare sig du är en badkruka eller kastar dig ut i vågorna utan att tveka hittar du något som passar dig. I detta paket ingår övernattning, frukost, entré till Arena Skövde och fri WiFi.

  Boka paket
 • Bröllopspaket Skövde

  Avsluta en fantastisk dag som nygifta på First Hotel Billingehus, med champagne, choklad och frukt medan ni njuter av varandras sällskap i ett av våra härliga dubbelrum.

  Boka paket
 • Billingehuspaketet

  Unna dig lite helglyx, smit från vardagen och upplev en stressfri miljö på First Hotel Billingehus. Passa på att träna på vårt nya gym eller njut av naturen i områdets motionsspår. Skäm bort dig själv med en spabehandling och ta dagen som den kommer i den avslappnande miljö som vårt spa erbjuder.

  Boka paket
 • Lilla spapaketet

  Slappna av och ta hand om dig själv med vårt lyxiga spapaket. I paketet ingår logi, frukostbuffé, Fri WiFi, 1 glas mousserande vin, 3-rätters middag, en 20 min behandling*, samt entré till vårt spa.

  Boka paket
 • Stora spapaketet

  Njut av utsikten, närheten till naturen och avslappnande behandlingar i vårt exklusivaste spapaket här på First Hotel Billingehus. I paketet ingår logi, frukostbuffé, fri WiFi, 2-rätters middag, en 50 min behandling* och entré till vårt spa.

  Boka paket
 • Tjej- & grabbweekend

  Ta med dig kompisarna, eller varför inte mamma/pappa och syster/bror på en lyxig weekend på First Hotel Billingehus. Njut av utsikten från berget Billingen och slappna av i vårt spa. Fullända helgen i våra motionsspår eller träna på vårt nya gym.

  Boka paket
 • Skara Sommarlandpaket 1 natt

  I vårt trevliga Skara Sommarlandspaket bor ni på toppen av vackra Billingeberget. Njut av god mat, fantastisk utsikt, härlig natur som bjuder på härliga promenadstråkar, en stor naturlekplats och mycket mer kombinerat med skandinaviens största vattenpark.

  Boka paket
 • Skara Sommarlandspaket 2 nätter

  I vårt trevliga Skara Sommarlandspaket bor ni på toppen av vackra Billingeberget. Njut av bekvämt boende, god mat, fantastisk utsikt och härlig natur med vackra promenadstråkar, en stor naturlekplats och mycket mer, kombinerat med Skandinaviens största vattenpark.

  Boka paket
 • festval

  Festivalpaket

  16-17 september pågår Sweden Outdoor Festival, Billingehus ligger mitt i festivalområdet och den här helgen blir något alldeles extra. Dessutom kommer vår uppskattade nostalgifest 40 & uppåt tillbaka. Vem tar du med dig till festen?

  Boka paket
 • arrangemang

  Kräftskiva & nostalgiparty

  Boka in en festlig kräftskiva lördag 16 september. Senare under kvällen slår vi upp dörrarna till vår nostalgisuccé 40 & uppåt som också hålls denna kväll. Var på plats kl 18.00 och förbered dig på en kväll att minnas. Vem tar du med dig?

  Boka paket
tradeDoubler