Hoppa till huvudinnehållet

Kalmar - Årets sommarstad 2018

Boka boende

Flexibel på datum? Visa lågpriskalender
Vid bokning av fler än sex rum, ta kontakt med hotellet direkt. Speciella bokningsvillkor kan gälla.

Grattis Kalmar - Årets sommarstad 2018

För fjärde året i rad koras Kalmar till Årets sommarstad i Reseguidens omröstning. Det gillar vi på First Hotels.

Söker du hotell i Kalmar? First Hotel Witt ligger centralt vid Domkyrkan på Stortorget med närhet till Kalmar slott, shopping, nöjen med stadsfester och musikfestivaler, badplatser och allt annat du vill uppleva i en riktig sommarstad.

Med sin placering på den svenska östkusten och närhet till både Öland och Glasriket i Småland är Kalmar ett perfekt resmål. Här finns både historia, kultur, naturens stillhet och fartfyllda evenemang inom nära räckhåll. Kort sagt; det finns massor av saker att göra i Kalmar.

Sevärdheter som Kalmar slott, Gustav Vasa stenen, Kalmar Domkyrka och Kalmar konstmuseum är populära turistmål som lätt kan kombineras med roliga evenemang som Musik på Larmtorget, Kalmar Stadsfest eller något av alla idrottsevenemang som arrangeras i staden.

För fjärde året på rad koras Kalmar till Årets sommarstad av Reseguiden, och vi tycker självklart att du ska ta turen till denna Östkustens pärla i sommar.

Passa på att bo på klassiska First Hotel Witt med anor från 1600-talet när du besöker Kalmar. Hotellet har stora konferensmöjligheter och flera av rummen har utsikt över hamnen och Kalmarsund. First Hotel i Kalmar ligger vid domkyrkan och Stortorget med närhet till de flesta sevärdheterna.

Foto: Magnus Bremefors