Beställ rum : First Hotel Norrtull

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

 • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
 • 12+ = vuxen
 • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Standard twinrum First Hotel Norrtull
Restaurang Arthur´s
Konferensrum Champagnesalen

First Hotel Norrtull

På First Hotel Norrtull hjälper vi ditt företag med alla typer av möten och events. Oavsett om du planerar utbildning eller föreläsning, kick off eller säljmöten så är vår målsättning alltid att du kan prestera ett resultat över förväntan.

Hotellet ligger i Stockholms mest expansiva stadsdel, Vasastan och nya Hagastaden. På S:t Eriksgatan och närliggande Sveavägen finner du ett stort utbud av shopping, barer och spännande restauranger. Hotellets närhet till Solna med nya nationalarenans utbud av konserter, fotboll och andra idrottsevenemang gör oss till ett naturligt val av hotell vid evenemangsresor till Stockholm.

Följ oss:

Facebook logo Instagram logotype

Läs mer

Vår profil

Konferens, Events, Business, Historia, Modernt, Tillgänglighet, Familj

Kontakt

 • First Hotel Norrtull
 • S:t Eriksgatan 119, 113 43, Stockholm
 • +46 8 300350
 • Kontakt
 • STOCKHOLM CENTRALSTATION: 3 KM
 • KOLLEKTIVTRAFIK: 0 M
 • ARLANDA FLYGPLATS: 38 KM
 • FLYGBUSSARNA: 0 M

Mera

Konferens, möte & event

Konferens, möte & event

På First Hotel Norrtull erbjuder vi lokaler för så gott som alla typer av sammankomster, konferenser och events. Vår flexibilitet och speciella atomsfär som genomsyrar hela byggndaden har gjort oss till en mycket populär konferensanläggning i Stockholm.

Konferens, möten & events

En historisk byggnad

En historisk byggnad

Byggnaden som First Hotel huserar i är K-märkt och har ett historiskt och arkitektoniskt värde. Den uppfördes 1923 som centrallager och huvudkontor för AB Vin & Spritcentralen, som fram till 1994 hade monopol på tillverkning och import av alkohol i Sverige.

Norrtulls historia

Parkering på Norrtull

Parkering på Norrtull

Q-Park har ett parkeringsgarage i samma byggnad som First Hotel Norrtull. Garaget ligger bekvämt till i källaren under hotellet. Betalning sker med betal- eller kreditkort i parkeringsgaraget. Parkeringsplats kan inte förbokas.

Kartvisning till hotellet

Julbord

Julbord

I det Grönstedtska Palatset välkomnar First Hotel Norrtull Stockholm er till ett klassiskt svenskt julbord i en anrik miljö.

Julbordet serveras från den 28 november fram till den 18 december och vi har plats för både stora och små grupper. Vill du abonnera lokal för julfesten kan vi ta upp till 300 personer.

Pris: 445 kr per person

Mer info, kontakt & boka här