Beställ rum : First Hotel River C

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )


Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Fasad First Hotel River C och Karlstad CCC
Svit Studio River First Hotel River C Karlstad
Hotellentré First Hotel River C Karlstad
Restaurangen på First Hotel River C Karlstad
First Hotel River C

First Hotel River C

First Hotel River C är med sitt utsökta läge vid Klarälvens strand perfekt för konferensgäster som vill ha ett boende så gott som vägg-i-vägg med Karlstad CCC. Från hotellet är det kort väg till Karlstad centrum med shopping, restauranger och nöjesliv. Härifrån är det även nära till andra attraktioner i Karlstad så som Wermlands Opera, Värmlands Museum, Lars Lerin Konsthall och natursköna Mariebergsskogen.

Alla våra moderna rum och sviter ligger ostört med utsikt över Klarälven eller kanalen, har Svanenmärkta sängar, strykmöjligheter och fri WiFi.

På hotellet finns även gångstavar till utlån, och samtliga övernattande gäster har fri tillgång till Sats träningscenter i närheten. Frukost serveras i hotellets restaurang C Restaurang & Bar på entréplan.

Läs mer

Vår profil

Kvalitet, Retro, Bekvämlighet, Miljö, Service

Kontakt

 • First Hotel River C
 • Tage Erlandergatan 10, 652 20, Karlstad
 • +46 54 22 22 20
 • Kontakt
 • KARLSTAD CCC: 20 M
 • TÅGSTATIONEN: 1 KM
 • VÄRMLANDS MUSEUM: 500 M
 • LÖFBERGS ARENA: 3,4 KM

Aktuella erbjudanden

Långfredagstravet

Välkomna till First Hotel River C och Långfredagstravet på Färjestads travbana den 3 april. Möt ett färgstarkt ögonblick med travsportens bästa hästar och kuskar som gör upp i V75. När V75 gästar Karlstad blir det folkfest med en härlig känsla och ett fint minne att ta med sig.

Boka erbjudandet här

Kulturpaket Lars Lerin

Lars Lerin är en av Nordens främsta akvarellister som har ställt ut på gallerier och museer runt om i Europa och USA. Varje år anordnas även gästutställningar med fyra olika konstnärer. Välkommen till Karlstad och upplev Lars Lerins konst och bo hos oss.

Boka erbjudandet här

Golfpaket

Bo på det nyaste hotellet i Karlstad med magisk utsikt över Klarälven. Inom 15-30 minuter bilfärd från hotellet finns några av Värmlands naturskönaste golfanläggningar. Bo hos oss med del i dubbelrum, frukostbuffé, fri WiFi och green fee inkluderat i paketpriset.

Boka erbjudandet här

Kulturpaket Sliperiet

Välkommen till Värmland och sola i Karlstad. Bo på Karlstads nyaste hotell med magisk utsikt över Klarälven. Missa inte när ett kulturarv möter modern kosthall på Sliperiet i Borgvik. Varje år mellan maj och september presenteras en samlingsutställning där erkända konstnärer möts. Något man absolut inte får missa när m..

Boka erbjudandet här
 • Långfredagstravet

  Upplev Långfredagstravet på Färjestads travbana 3 april och bo ho..

 • Kulturpaket Lars Lerin

  Kulturupplevelse på Lars Lerins Sandgrund och skön hotellvistelse hos ..

 • Golfpaket

  Spela golf i natursköna områden 15 - 30 minuters bilfärd från hotellet..

 • Kulturpaket Sliperiet

  Bo på Karlstads nyaste hotell och upplev konst i världsklass.

Mera

Fri WiFi på First Hotels

Fri WiFi på First Hotels

Håll kontakten med omvärlden. På First Hotel River C erbjuder vi fri WiFi på hela hotellet, inklusive samtliga rum och sviter.

Frukost ingår

Frukost ingår

Frukost ingår i rumspriset när du bor hos oss, och serveras i restaurangen på entréplan vid sidan av lobbyn och receptionen.

 • Vardagar: 06:30 – 09:30
 • Helger: 08:00 – 11:00

Gå till restaurangsidorna

Träning & Wellness

Träning & Wellness

Vi erbjuder våra övernattande gäster gratis träning på Sats träningscenter i Karlstad. Vi har även gåstavar till utlån för gäster som vill uppleva de vackra omgivningarna runt hotellet och samtidigt få lite motion på köpet.

Tips på träning & wellness

Hotellets historia

Hotellets historia

Hotellet öppnade i nuvarande form februari 2013, men hotell har funnits på denna plats sedan 1970-talet. Från början fanns här ett konferenshotell som tillhörde dåvarande CCC; Carlstad Congress Conference Center. När centret skulle moderniseras beslutade man istället att riva anläggningen och bygga nytt.

Läs om hotellets historia

[Missing text /search/searchInProgress for sv]