Beställ rum : First Hotel Plaza

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

 • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
 • 12+ = vuxen
 • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Svit First Hotel Plaza Västerås
Frukostmatsal First Hotel Plaza, Västerås
Lobby First Hotel Plaza, Västerås
First Hotel Plaza
Bastu med panoramavy över Västerås

First Hotel Plaza

First Hotel Plaza erbjuder 203 stora, tysta och moderna rum och sviter i toppstandard mitt i centrala Västerås. Hotellet ligger i byggnaden Skrapan, ett av stadens tydligaste landsmärken, och under samma tak som kongress- och konferensanläggningen Aros Congress Center. Det finns även fina möjligheter att ha konferens direkt på hotellet med plats för upp till 65 personer i vår största konferenslokal.

På receptionsplan hittar ni vår populära Lobbybar. På våning 24 erbjuder vi fantastisk utsikt från vår cocktailbar SkyBar. Ytterligare en våning upp finner du som gäst Harmony Plaza Spa, samt vår relaxavdelning med bastu som har utsikt över Västerås och Mälaren.

First Hotel Plaza är första hotellet i Västerås att bli miljöcertifierad av Green Key från stiftelsen Håll Sverige Rent.

Följ oss:

Facebook logotype

Läs mer

Vår profil

Lobbybar, Lounge, Konferens, Cocktailbar & pianobar, Relax, Spa, Shopping, Golf, Aktiviteter

Kontakt

 • First Hotel Plaza
 • Kopparbergsvägen 10 , 722 13, Västerås
 • +46 211 010 10
 • Kontakt

 • CENTRALSTATIONEN: 500 M
 • SHOPPING: 0 M
 • STHLM VÄSTERÅS FLYGPLATS: 6,5 KM
 • AROS CONGRESS CENTER: 100 M

Aktuella erbjudanden

Golfpaket 2016

Svinga klubborna på Västerås bästa golfbanor. Ta med dig vännerna eller kollegorna till First Hotel Plaza för en golfweekend. Spela på de vackraste och mest utmanande banorna Västerås har att erbjuda. Detta paket innehåller övernattning, fri WiFi, frukost, greenfee och tillgång till relaxavdelning.

Boka golfpaketet här

Sommar - bo en natt få 20 % rabatt

Varmt välkomna till First Hotel Plaza i sommar! Vi ger dig 20 % rabatt om du stannar en natt. Bo i trivsamma standardrum eller vackra superiorrum. Efter god sömn väntar kanske det bästa av allt - vår stora, härliga frukostbuffé, sedan är du redo att njuta av sol och bad och allt mysigt sommarstaden Västerås har att erb..

Boka här

Sommar - bo två nätter få 30 % rabatt

Varmt välkomna till First Hotel Plaza i sommar! Vi ger dig 30 % rabatt om du stannar två nätter. Bo i trivsamma standardrum eller vackra superiorrum. Efter god sömn väntar kanske det bästa av allt - vår stora, härliga frukostbuffé, sedan är du redo att njuta av sol och bad och allt mysigt sommarstaden Västerås har att ..

Boka här

Sommar - bo tre nätter få 40 % rabatt

Varmt välkomna till First Hotel Plaza i sommar! Vi ger dig 40 % rabatt när du stannar i tre nätter. Bo i trivsamma standardrum eller vackra superiorrum. Efter god sömn väntar kanske det bästa av allt - vår stora, härliga frukostbuffé. Sedan är du redo att njuta av sol och bad och allt mysigt sommarstaden Västerås har a..

Boka här

Mera

Stora & tysta rum

Stora & tysta rum

First Hotel Plaza ligger mitt i centrala Västerås. Liv och rörelse med shopping, restauranger, centralstation till trots är hotellets rum både stora och tysta. Vi har rum och sviter för alla tillfällen – familjesemester, affärsresor, weekend, bröllopsnatt. Varmt välkomnen till oss.

Läs mer & boka våra rum här

Spa & Gym

Spa & Gym

Njut av spa i Västerås och träna i gymmet på First Hotel Plaza.

Harmony Plaza Spa ligger på våning 25 på hotellet med fantastisk utsikt över Västerås. Kom ihåg att i förväg boka din behandling.

Hotellets gym, som är gratis att använda för hotellets gäster, hittar du på våning 23 med panoramautsikt över staden och Mälaren. Öppettider på gymmet är 06.00-22.00 varje dag.

Välkommen att koppla upp, koppla av och/eller träna när du bor på First Hotel Plaza i Västerås.

Spa, relax & gym

Uppvärmt parkeringsgarage

Uppvärmt parkeringsgarage

Parkera bilen i det uppvärmda parkeringsgaraget rakt under hotellet. Härifrån tar du hissen direkt upp till vår lobby. Detta är ett allmänt garage, betalningssätt väljer du själv. Antingen betalar du med kort direkt i maskinen vid utfart, eller med en 24-timmarsbiljett som du köper i vår reception. Kör försiktigt.

Green Key

Green Key

First Hotel Plaza är första hotellet i Västerås att bli miljöcertifierad av Green Key från Stiftelsen Håll Sverige Rent.

Ladda ner:

Gästinformation Green Key (pdf)

Pressrelease Green Key (pdf)

Diplom Green Key (pdf)

Läs mer:

Stiftelsen Håll Sverige Rent