Beställ rum : First Hotel Carlshamn

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )


Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod.

Lobby First Hotel Carlshamn
Fasad First Hotel Carlshamn
Standard enkelrum First Hotel Carlshamn
Superiorrum First Hotel Carlshamn
Lobby First Hotel Carlshamn
Konferens på First Hotel Carlshamn

First Hotel Carlshamn

Många av våra rum har utsikt över havet och sviterna är utrustade med jacuzzi. Vi erbjuder en rekreationsanläggning med bastu och gym för gäster som vill ta igen sig efter en dag med konferens eller shopping. Vid behov finns även en större konferensanläggning inom gångavstånd.

Karlshamn, som grundades av Karl X Gustav bjuder på historiska sevärdheter så som Kastellt på Frisholmen i hamnen, Punschmuséet med anor från 1800-talet men också modern shopping, friluftsområden och populära badplatser.

Varmt välkommen att utforska Karlshamn och bo skönt på First Hotel Carlshamn.

Vår profil

Havsutsikt, Konferens, Shopping, Gammaldags charm, Modern komfort

Kontakt

  • Varvsgatan 1, 374 35,
  • +46 454 890 00
  • Kontakt

Aktuella erbjudanden

Påskerbjudande Karlshamn

Fira påsken hos oss på First Hotel Carlshamn. Checka in och bara ta det lungt, ta en promenad längs strandpromenaden eller varför inte en shoppingrunda på stan. Och vem vet kanske påskharen har varit på ert rum och lämnat en överraskning.

Fira Påsk i Karlshamn

Bellevue Rumble Show 2014

Missa inte årets Bellevue Rumble Show 2014 i Karlshamn. First Hotel Carlshamn har i samarbete med Enduo tagit fram erbjudande till årets stora Rockabillyfest.

Boka årets Rockabillyfest i Karlshamn

Bröllopspaket Karlshamn

Starta ert nya liv som nygifta i en av våra härliga sviter på First Hotel Carlshamn. Frukost på rummet, badrockar, frukt & vin VIP, nattsmörgåsar och sen utcheck ingår.

Bröllopsnatt på First Hotel Carlshamn

Två Nätter i Karlshamn

Bo bekvämt på First Hotel Carlshamn i Karlshamn i två nätter. Sov gott och börja morgonen på bästa sätt med vår härliga frukostbuffé i underbar miljö. Avnjut en god två-rättersmiddag en av kvällarna. Välkommen till Karlshamn och First Hotel Carlshamn.

Två Nätter i Karlshamn

Mera

Konferens & Möten

Konferens & Möten

Oavsett om du planerar ett affärmöte för ett par personer, eller en större konferens har vi bekväma lokaler i attraktiv atmosfär.

Konferens på First Hotel Carlshamn

Lägg till när du bokar

Lägg till när du bokar

Skräddarsy din hotellvistelse. Nu har du möjliget att lägga till extra förmåner när du bokar övernattning online på First Hotel Carlshamn. Uppgradera till rum med havsutsikt, ta med ditt husdjur eller välj sen utcheckning.

Fri WiFi på First Hotels

Fri WiFi på First Hotels

Håll kontakten med omvärlden. På alla First Hotels är det fri tillgång till WiFi och Internet.

Miljödiplom

Miljödiplom

Vi värnar om miljön och satsar på en hållbar utveckling. First Hotel Carlshamn i Karlshamn är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas standard. Detta innebär bland annat att vi kartlagt vår miljöpåverkan, genomfört miljöförbättringar, utbildat personalen i miljökunskap, samt ständigt följer upp och förbättrar miljöarbetet.

First Hotels Miljödiplom (pdf)

Läs mer om Svensk Miljöbas här

[Missing text /search/searchInProgress for sv]