Beställ rum : First Hotel Brage

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )


Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Fasad First Hotel Brage Borlänge
Restaurang
Bastu First Hotel Brage Borlänge

First Hotel Brage

På First Hotel Brage finns en konferensavdelning med plats för upp till 50 personer. Här är det enkelt att ha både mindre möten och lite större konferenser.

Från First Hotel Brage är det nära till äventyrsbad, vintersportanläggning och bra shopping.

Följ oss:

Facebook logo

Vår profil

Konferens, Populär restaurang, Bastuavdelning, Utomhusaktiviteter, Centralt

Kontakt

  • First Hotel Brage
  • Stationsgatan 1-3, 784 33, Borlänge
  • +46 243 21 76 60
  • Kontakt
  • CENTRALSTATION: 500 M
  • SHOPPING: 100 M
  • MASERHALLEN & AQUA NOVA: 2 KM
  • ROMME ALPIN SKI RESORT: 15 KM

Aktuella erbjudanden

Påskerbjudande

Fira påsken i hos oss i Borlänge. På rummet väntar mysiga morgonrockar, en fruktkorg och ett påskägg. Ni har 10 % rabatt i husets restauranger, Stationsgatan 1 och Bakfickan. Ni har även rabatt på den populära restaurangen Labbet som ligger tvärs över gatan.

Boka erbjudandet här

Påskerbjudande för familjen

Fira påsken med familjen i Borlänge. Hos oss väntar mysiga morgonrockar, en fruktkorg och ett påskägg på rummet. Ni har 10 % rabatt i husets restauranger, Stationsgatan 1 och Bakfickan. Ni har även rabatt på den populära restaurangen Labbet som ligger tvärs över gatan.

Boka erbjudandet här

Vinter i Borlänge 1 natt

Kombinera din vintervistelse i Borlänge med en skön hotellövernattning hos oss på First Hotel Brage. Hotellet ligger centralt med närhet till bra shopping, restauranger, bio och nattliv.

Boka Vinter i Borlänge 1 natt

Vinter i Borlänge 2 nätter

Kombinera din vintervistelse i Borlänge med två eller fler sköna hotellövernattningar hos oss på First Hotel Brage. Hotellet ligger centralt med närhet till bra shopping, restauranger, bio och nattliv.

Boka Vinter i Borlänge 2 nätter

Mera

Stationgatan 1

More Images

Denna populära à la carte-restaurang rymmer upp till 90 gäster. Stationsgatan 1 ligger på entréplan och erbjuder en läckert tilltalande meny som varieras efter säsong. Här finns även en mysig bar att träffa nya och gamla vänner i.

Fri WiFi på First Hotels

Fri WiFi på First Hotels

Håll kontakten med omvärlden. På alla First Hotels är det fri tillgång till WiFi och Internet.

Miljödiplom

Miljödiplom

Vi värnar om miljön och satsar på en hållbar utveckling. First Hotel Brage i Borlänge är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas standard. Detta innebär bland annat att vi kartlagt vår miljöpåverkan, genomfört miljöförbättringar, utbildat personalen i miljökunskap, samt ständigt följer upp och förbättrar miljöarbetet.

First Hotels Miljödiplom (pdf)

Läs mer om Svensk Miljöbas här

[Missing text /search/searchInProgress for sv]