Beställ rum : First Hotel Ett

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

 • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
 • 12+ = vuxen
 • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Superior Deluxe-rum
Entré till hotellet
Frukost på hotellet
Glaskonst
Juniorsvit
Jacuzzi i vårt spa

First Hotel Ett

First Hotel Ett i centrala Oskarshamn är ett bra val för dig som vill avnjuta ett avstressande boende med god mat och avkoppling oavsett om du är på genomresa, vill utforska vad Småland har att erbjuda med skärgård, skogar, glasrike med mera, eller bara vill avnjuta en härligt avkopplande Spa-helg.

I Oskarshamn bor du 200 meter från torget med shopping och restauranger och 20 meter från Stadsparken med härliga promenadstigar. Går du genom Stadsparken är du strax nere i hamnen där man sommartid kan boka in sig på någon av de båtutflykter som erbjuds.

Här kan man exempelvis välja räkkryssning till stenbrottet i Vånevik varifrån sten har brutits till många kända byggnader i världen, heldagsturer till nationalparken Blå Jungfrun eller en tur till Öland. Färjan till Gotland går året runt.

Är det sommar och varmt rekommenderar vi en härlig simtur i havet. För den som hellre vill kliva in i sagornas land är en dagsutflykt till Astrid Lindgrens värld ett perfekt val. Här kan man hälsa på Pippi Långstrump och alla andra fantastiska sagofigurer som vi kan läsa om i böckerna.

På vägen tillbaka kan ni stanna till i Älgparken i Virum där man åker ut i skogen och matar älgarna. När ni återkommer till hotellet efter en dags utflykt är kvällsbuffén framdukad och ni kan koppla av i vår restaurang, uteservering, bar eller relaxavdelning.

För dig som vill ha lite mer kultur så kan du besöka Döderhultarmuseumet eller varför inte åka upp till Simpvarp och besöka Äspötunneln som är 450 meter djup (måste föranmälas).

På hotellet serverar vi alltid en fri kvällsbuffé mellan kl. 18:00 - 20:00. Under sommarmånaderna, från 19/6 - 20/8 ingår buffén inte priset, men kan köpas till på plats.

Vår profil

Business, Konferens, Spa, Värme, Kultur

Kontakt

 • First Hotel Ett
 • Hantverksgatan 17, 572 55, Oskarshamn
 • +46 491 781 400
 • Kontakt
 • RESECENTRUM: 500 M
 • CENTRUM: 200 M
 • KALMAR ÖLAND AIRPORT: 72 KM
 • SHOPPING: 200 M

Mera

Fri WiFi

Fri WiFi

Håll kontakten med omvärlden.

På First Hotel Ett är det fri tillgång till WiFi på hela hotellet.

Frukost ingår

Frukost ingår

Frukost ingår i rumspriset när du bor hos oss och serveras i restaurangen som tidigare var simbassäng.

Att sitta i en ombyggd simhall från 1960-talet med trampolinen strax över ditt huvud och äta frukost ger en viss atmosfär och en härlig start på dagen.

Välkommen.

Spa & Wellness

Spa & Wellness

Koppla av i den djupa delen på den gamla simbassängen där det nu finns jacuzzi, ångbastu och torrbastu. Pefekt avkoppling efter en lång dag, eller en god start på en skön kväll.

Vi erbjuder även floating, klassisk massage och ansiktsbehandling. Detta måste förbokas.