Beställ rum : First Hotel JA

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

 • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
 • 12+ = vuxen
 • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Reception och lobby på First Hotel JA i Karlskrona
Frukostbuffé First Hotel JA Karlskrona
First Hotel JA Karlskrona

First Hotel JA

Vi hälsar dig välkommen till First Hotel JA i centrala Karlskrona. Under årens lopp har detta anrika hotell utvecklat en unik atmosfär och charm. Hotellet ligger i en byggnad som har långa och kungliga traditioner i Karlskrona.

Våra 88 rum och familjesviter är alla inredda med mörkläggningsgardiner, specialdesignade sängar och mjuk belysning för att skapa en mysig atmosfär som garanterar bästa möjliga sömn, oberoende av årstid eller tid på dygnet.

Vi har en lobbybar, med ett stort utbud av drycker och snacks. Vår möteslokal har plats för 8 personer.

Läs mer

Vår profil

Historisk byggnad, Hemtrevligt, Familjerum, Nyrenoverat

Kontakt

 • First Hotel JA
 • Borgmästaregatan 13, 371 35, Karlskrona
 • +46 455 555 60
 • Kontakt
 • CENTRALSTATION: 750 M
 • CENTRUM: 0 M
 • HOGLANDS PARK: 400 M
 • MARINMUSEUM: 1 KM

Aktuella erbjudanden

Kärlek på JA i Karlskrona

When Love Comes First... Bjud din kärlek på en romantisk helg i Karlskrona. Lyxa till det och njut av varandra. Kom och mys med din hjärtevän på lyxiga och hemtrevliga First Hotel JA.

Romantisk helg i Karlskrona

Golf - Två nätter i Karlskrona

Två nätter i Karlskrona - Bo bekvämt på First Hotel JA i Karlskrona. Sov gott och börja morgonen på bästa sätt med vår härliga frukostbuffé i underbar miljö.

2 Dagars Golfpaket i Karlskrona

Mera

Parkering & garage

Parkering & garage

First Hotel JA ligger på gågatan Borgmästaregatan. Hotellets gäster har tillstånd att köra upp till hotellet för in- och utcheckning.

Tillgång till inomhusparkering finns, biljett till gagaret löses i receptionen och kostar 150 kr/dygn.

Gagarets infart ligger på Arklimästaregatan 46. Hiss finns upp till Gallerian som hotellet ligger i. Övrig parkering är Karlskronas gator och torg, med parkeringsavgift 9-16.

Hitta till hotellet - se karta

Kunglig historia

Kunglig historia

Fastigheten berättar en spännande historia med fasad och trapphus bevarat från 1700-talet. Här dansade och fröjdade sig kung Gustaf III (1746-1792) i den tidens magnifika balsal.

Ur forna Stadskällaren och Savoy har First Hotel JA utvecklats till södra Sveriges mest moderna hotellboende. I samband med flera hotellförvärv blev First Hotels ägare 1996, då rörelsen övertogs från den kände krögaren Horst Gottlieb.

Miljödiplom

Miljödiplom

Vi värnar om miljön och satsar på en hållbar utveckling. First Hotel JA i Karlskrona är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas standard. Detta innebär bland annat att vi kartlagt vår miljöpåverkan, genomfört miljöförbättringar, utbildat personalen i miljökunskap, samt ständigt följer upp och förbättrar miljöarbetet.

First Hotels Miljödiplom (pdf)

Läs mer om Svensk Miljöbas här