Beställ rum : First Hotel Plaza

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

First Hotel Plaza erbjuder konferensrum av olika slag på hotellet. Vår syster Aros Congress Center ligger under samma tak snett över gatan. Här tar vi emot grupper på upp till tusen personer.

När ni konfererar hos oss ingår alltid frukt, isvatten och godis, självklart har ni även fri tillgång till WiFi. Måltider serveras i vår häftiga och nyrenoverade lobbybar.

Välkommen att kontakta oss så hjälps vi åt att planera ert nästa möte eller konferens.

Skicka konferens & mötesförfrågan

Corner

Corner

Corner är vår största konferenslokal, här sitter ni i en avskärmad del av lobbyn. Med stora fönster från golv till tak, och lika stora mörkläggningsgardiner anpassar vi lokalen efter era behov.

Corner rymmer upp till 35 deltagare i biosittning. Lokalen är utrustad med PC-kanon, duk och ljudanläggning.

Glasrummet

Glasrummet

Glasrummet är ett mindre mötesrum med plats för upp till tio personer kring ett styrelsebord. Konferera i lugn och ro med utsikt över hotellets entré och ljusgård.

Portabel PC-kanon och duk finns att låna om ni behöver.

Aros Congress Center

Aros Congress Center

Aros Congress Center ligger i direkt anslutning till hotellet. Det är en komplett kongress- och konferensanläggning med över 40 lokaler.

Här håller ni effektiva möten i alla format; konferens och kongress såväl som större evenemang och events. Samtliga mötesutrymmen är ljusa och välventilerade med utmärkt akustik och modern teknisk utrustning.

I restaurangen finns plats för upp till 1000 sittande gäster.

Se ACC:s lokaler

Skicka bokningsförfrågan till ACC

 

Hitta till First Hotel Plaza

Hitta till First Hotel Plaza

Ska du delta på konferens på Aros Congress Center eller på First Hotel Plaza, och reser med bil? Det finns dygnsparkering i det uppvärmda parkeringsgaraget under hotellet.