Beställ rum : First Hotel Reisen

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Reisen Bar

Reisen Bar

Reisen Bar har vid flera tillfällen nominerats som en av de tre bästa barerna i Stockholm. 2007 och 2008 nominerades Reisen Bar till Dagens Nyheters pris Gulddraken, och 2011 av tidningen Nöjesguiden. Även denna gång som en av de tre bästa barerna i Stockholm. Detta är vi givetvis mycket stolta av.

Vi önskar dig välkommen att smaka drinkar och cocktails från hela världen, omsorgsfullt blandade av våra prisbelönta bartenders.

I baren har vi skapat en drinklista som blandar innovativa och spännande cocktails med gamla klassiker – allt serverat med skön musik i bakgrunden.

After Work

Ta med vänner och kollegor till avkopplande After Work på Reisen. Från kl. 16:00 alla veckans dagar. I Reisens bar arbetar prisbelönta bartenders som serverar cocktails från hela välden. Och när hungern börjar göra sig hörd har vi en ny smakfull meny med både stora och små rätter att välja mellan.

 

Öppettider:

  • Söndag - Torsdag: 16.00 – 24.00
  • Fredag - Lördag: 16.00 – 01.00