Beställ rum : First Hotel Reisen

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Standard

Standard Dubbelrum

Se flere bilder

Våra stora, charmiga och bekväma Standardrum finns i tre varianter; med enkelsäng, dubbelsäng eller två enkelsängar.

Standard Singel: Våra 16 m² stora Standard Enkelrum har utsikt över Gamla Stans charmiga gränder och är utrustade med en 120 cm bred enkelsäng. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och utrustade med badkar och fri WiFi.

Standard Dubbel: Våra 20 m² stora Standard Dubbelrum har en 160 cm bred säng och utsikt över Gamla Stans charmiga gränder. Rummen har en trevlig arbetsplats med skrivbord, är rökfria och utrustade med badkar och fri WiFi.

Standard Twin: Våra 20 m² stora Standard Twinrum är utrustade med två sköna 100 cm breda sängar som enkelt kan dras isär vid behov. Rummen har utsikt över Gamla Stans charmiga gränder, är rökfria och det finns en trevlig arbetsplats med skrivbord och fri WiFi. Badrummen är utrustade med badkar.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 628,-

Beställ rum

Superior

Superiorrum

Se flere bilder

First Hotel Reisens stora och bekväma Superiorrum har en fantastisk utsikt över Stockholms vattendrag och Skeppsholmen på andra sidan vattnet.

Superior Dubbel: Våra Superior Dubbelrum är från 20 m² stora och har en 160 cm bred säng, ett stort skrivbord och fri WiFi.

Nästa 24 timmar - från SEK: 2 108,-

Beställ rum

Deluxe & Executive

Deluxerum

Se flere bilder

First Hotel Reisen är ett av de få svenska hotell som har rum med både privat bastu och jacuzzi.

Deluxe Dubbel: Våra Deluxerum har förutom bastu och jacuzzi en 160 cm bred säng och våra gäster har tillgång till gratis WiFi samt vattenkokare för kaffe/te. Rummen är från 28 m² stora och har en arbetsyta med stort skrivbord.

Executive Twin: Våra Executive Twinrum är från 33 m² och har två 100 cm breda sängar som enkelt kan separeras vid behov. I rummen finns tillgång till fri WiFi och en stor funktionell och trevlig arbetsplats med skrivbord. Badrummen är inredda med badkar. En del av Exceutive-rummen har även soffa.

Nästa 24 timmar - från SEK: 2 300,-

Beställ rum

Sviter

Jacuzzisvit

Se flere bilder

Vi har tre typer av sviter, alla med fantastisk sjöutsikt över Stockholm Ström och Skeppsholmen.

Juniorsviter: Våra underbara 42 m² stora Juniorsviter är inredda med ett separat sovrum med 160 bred dubbelsäng och ett vardagsrum med skön sittgrupp och stort arbetsbord.

Jacuzzisviter: Våra två 42 m² stora Jacuzzisviter ger dig möjlighet att slappna av och njuta bubblorna i den privata jacuzzin. Jacuzzisviterna är inredda med ett separat sovrum med en 160 cm bred dubbelsäng, ett vardagsrum med skön sittgrupp och ett arbetsbord. Här finns även ett matsalsrum med bord för fyra personer.

Chapman Suite: First Hotel Reisens stolthet, den 46 m² charmiga Chapmansviten har en salong med soffgrupp och matsalsbord för fyra personer. Chapmansviten är även utrustad med ett väl tilltaget arbetsrum och ett separat sovrum med en 180 cm bred dubbelsäng och enskild ingång till badrummet.

Nästa 24 timmar - från SEK: 2 780,-

Beställ rum

First Lady

Se flere bilder

Njut extra med en lyxig morgonrock, en exklusiv dagkräm från Vendela Kirsebom och ett nummer av modemagasinet Elle. Allt ligger på plats i rummet och väntar på dig när du kommer. Observera att pris tillkommer som en del av rumspriset och är inte synligt på kvittot.

Nästa 24 timmar - från SEK: 2 300,-

Beställ rum

First SmartBed

First SmartBed för extra skön sömn

Se flere bilder

Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras.

Rummen har två separata sängar (2x90 cm) och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse.

När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.

Kapacitet:  Max 2 personer

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 916,-

Beställ rum