Beställ rum : First Hotel Norrtull

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

Nya upplevelser i det gamla vinlagret. Hotellet ligger i den gamla byggnaden som uppfördes 1923 i syfte att verka som Sveriges centrallager av vin och sprit. Här bestämdes Sveriges alkoholutbud, importerade viner provades och egna smaksättningar skapades.

Hotellet erbjuder idag unika ytor för konferens, event och festvåning. Vår största lokal tar upp till 220 personer i biosittning, 350 i sittande middag eller tillsammans med hotellets restaurang, 550 i mingel.

Välkommen hit. Låt oss gärna visa vad vi kan erbjuda. Kontakta vår konferensavdelning per telefon eller skicka en konferensförfrågan.

Telefon: +46 512 544 64

Skicka konferensförfrågan

Konferens & möteslokaler

Konferens & möteslokaler

På First Hotel Norrtull har vi 5 konferens- och möteslokaler i varierande storlek, som kan ta från 2 upp till 220 personer.

Vi utnyttjar lokalernas individuella charm, och skapar en speciell atmosfär som genomsyrar hela byggnaden.

Se våra lokaler och kapacitet här

Event & festvåning

Event & festvåning

I våra unika lokaler och ytor kan vi arrangera en mängd olika event och festarrangemang för upp till 550 minglande gäster. Minimässor, utställningar, produktlansering, modevisning, kickoffer och fester av alla dess olika slag. Varför inte en stor sommarfest på vår fina innergård?

Läs mer om våra event- och festlokaler

Aktiviteter

Aktiviteter

Ibland är det viktigt att avsätta tid för den sociala biten - lära känna varandra, umgås, skratta och fånga den där speciella teamkänslan. Vi har ett brett utbud av aktiviteter och här visar vi några av våra populäraste. Vi tar dock gärna fram idéer och förslag utifrån era behov.

Kontakta oss för offert

Aktiviteter på Norrtull

Alltid på Norrtull

Alltid på Norrtull

När du har konferens och möten på First Hotel Norrtull ingår alltid trådlöst internet, projektor, whiteboard, blädderblock, skrivmaterial samt vatten och godis.

Hitta till Norrtull

Hitta till Norrtull

Det är lätt att ha konferens, möte eller events på First Hotel Norrtull. Om du väljer att ta bilen hit, rekommenderar vi parkeringsgaraget under hotellet. Ta en biljett när du kör in, köp sedan en garagebiljett av oss i receptionen till reducerad kostnad.

Vägbeskrivning till Norrtull

Flygbussarna

Flygbussarna

Det är enkelt att ha konferens på First Hotel Norrtull. Flyger du till Arlanda eller Bromma och väljer att ta Flygbussen in mot Stockholm, så är det väldigt enkelt. Flygbussarna stannar rätt utanför hotellet - fem steg från entrén. Dessutom ligger den kommunala statstrafiken med bussar och tunnelbana rätt runt hörnet.

Nöjda konferensgäster

Nöjda konferensgäster

På First Hotel Norrtull är vi nöjda när våra gäster är nöjda. Läs recensioner från andra konferensgäster på Kontur Konferens hemsida.

Läs recensioner här