Beställ rum : First Hotel Billingehus

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Aktiviteter utomhus

Aktiviteter utomhus

Området runt hotellet är perfekt för aktiviteter utomhus. Flytta ut konferensdeltagarna efter alla möten och workshops - det är dags att riktigt kul och samtidigt skapa teamkänsla och samhörighet.

Läs om våra utomhusaktiviteter

Aktiviteter inomhus

Aktiviteter inomhus

Ibland är det bättre att vara inne. Vi har mängder av inomhusaktiviteter för dig och dina konferensgäster. Vad sägs om vinprovning i kombination med quiz, musiktävlingen Så kan det låta, eller vår nya aktivitet, Kampen om klockan, där ni tävlar både mot klockan och varandra.

Läs om våra inomhusaktiviteter

Ute och/eller inne

Ute och/eller inne

Aktiviteterna här fungerar lika bra ute som inne. Huvudpoängen är, som med alla våra aktiviteter, att bygga ett starkt team och ha kul under tiden. Klicka på länken nedan och kolla in vad vi har att erbjuda.

Aktiviteter ute och/eller inne

Säsongsaktiviteter

Säsongsaktiviteter

Vi har aktiviteter för alla säsonger på året. Oavsett om det är vinter, sommar, vår eller höst så kan vi erbjuda ett brett utbud av aktiviteter som är anpassade för säsongen.

Säsongsanpassade aktiviteter