Beställ rum : First Hotel Billingehus

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Vinter på Billingen

Vinter på Billingen

Billingen är ett av södra Sveriges mest snösäkra områden – ett paradis för såväl vintersportare som snögubbebyggare. Åk på längden i något av våra nio spår, snöra på dig skrillorna, susa utför i slalombacken eller låna ett tefat på hotellet och lek loss i pulkabacken.

Officiellt Vasaloppscenter

Vasaloppet Center logo

Ett officiellt Vasaloppscenter är en anläggning som genomgått Vasaloppets noggranna kvalitetskontroll för att få kalla sig just Vasaloppscenter.

Här ska finnas bra träningsmöjligheter, kunskap och kompetens kring respektive sport och utrustning, ett bra boende och bra mat. Billingens Fritidsområde är en av dessa anläggningar.

Boka våra vinterpaket här:

Öppettider & Spårstatus

Här kan du läsa mer om Billingens fritidområde samt se öppettider och priser för längdspåren, Billingebacken och isbanan.

Skiduthyrning

Hyr din vinterutrustning på First Hotel Billingehus. Sporthyra är en av Sveriges största uthyrare av utrustning för alpint, snowboard, längdåkning och skridskor.

Som hotellgäst erhåller du 20% rabatt på hyran.

Teknikläger längdskidåkning

Vill du lära dig att åka skidor eller bara förbättra din teknik? Ladda upp inför vinterns skidåkning med meriterade skidåkare på Billingen i Skövde.

Träningskonsulten erbjuder teknikläger under tre tillfällen i januari samt ett läger enbart för tjejer. Här kan du också boka privata skidlektioner.