Beställ rum : First Hotel Örebro

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )


Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Superior Familjerum First Hotel Örebro
Reception First Hotel Örebro
Lobby First Hotel Örebro

First Hotel Örebro

Vi är glada att kunna presentera våra nyrenoverade rum på våning två, som stod klara i februari 2015. Välkommen att uppleva känslan av nya tapeter, mattor och fräscha möbler.

First Hotel Örebro erbjuder en familjär, hemtrevlig atmosfär och har en vacker innergård, perfekt att njuta och koppla av i efter en dag full med möten. First Hotel Örebro är ett hotell idealiskt för alla som tycker om ljusa och luftiga omgivningar med en hemtrevlig atmosfär, och ett bra val för resenärer som vill bo centralt och som uppskattar att få valuta för pengarna.

För våra allra yngsta gäster ingår det alltid på helger och helgdagar; välkomstpresent, barnhörna och våfflor till frukost.

Följ oss:

Facebook logo

Läs mer

Vår profil

Familjärt, Hemtrevligt, Unika rum, Vacker innergård, Närhet

Kontakt

  • First Hotel Örebro
  • Storgatan 24, 703 61, Örebro
  • +46 196 117 300
  • Kontakt
  • CENTRALSTATIONEN: 500 M
  • ÖREBRO SLOTT: 650 M
  • GUSTAVSVIK ÄVENTYRSBAD: 3 KM
  • CENTRUM: 0 M

Aktuella erbjudanden

Badpaket Gustavsvik

Gustavsvik Upplevelsebad i Örebro är en fantastisk upplevelse i djungelliknande miljö. Kasta dig ut i Europas längsta vildvattenfors, vandra på hängbroar, färdas på vattenpistar genom tunnlar och laguner. Se hajar och andra tropiska fiskar i akvarielagunen. Bo hos oss med hela familjen.

Badpaket Gustavsvik

Mera

Renoverade rum

Renoverade rum

Vi har nyrenoverade rum. Stod klara 2015.

Kolla in dem och boka här

Konferens & Möten

Konferens & Möten

På First Hotel Örebro har vi tre lokaler för möten och konferenser. Den största kan ta upp till 50 deltagare. Alla är utrustade med den senaste tekniken.

Konferens & möten

Fri WiFi på First Hotels

Fri WiFi på First Hotels

Håll kontakten med omvärlden. På alla First Hotels är det fri tillgång till WiFi och Internet.

Miljödiplom

Miljödiplom

Vi värnar om miljön och satsar på en hållbar utveckling. First Hotel Örebro är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas standard. Detta innebär bland annat att vi kartlagt vår miljöpåverkan, genomfört miljöförbättringar, utbildat personalen i miljökunskap, samt ständigt följer upp och förbättrar miljöarbetet.

First Hotels Miljödiplom (pdf)

Läs mer om Svensk Miljöbas här

First Hotel Örebros egen miljöpolicy

[Missing text /search/searchInProgress for sv]