Beställ rum : First Hotel Olofström

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

 • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
 • 12+ = vuxen
 • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Entré First Hotel Olofström
Superior Dubbelrum First Hotel Olofström
Aniaraparken
Restaurangen First Hotel Olofström
Superior Dubbelrum First Hotel Olofström

First Hotel Olofström

Konferenshotell mitt i Olofström

Hotellet invigdes 1990 och restaurangen serverar svensk mat med en internationell prägel. På terrassen serveras grillade delikatesser vid speciella tillfällen.

Konferensanläggningens hörsal rymmer upp till 234 deltagare och vi har även mindre lokaler med plats för 120 deltagare. Konferensdeltagare har möjlighet att delta i ett flertal aktiviteter, som exempelvis kräftfiske.

Vår profil

Restaurang, Konferens, Utomhusaktiviteter, Parkutsikt

Kontakt

 • First Hotel Olofström
 • Ågatan 3, 293 34, Olofström
 • +46 454 301 230
 • Kontakt

 

E-post: olofstrom@firsthotels.se

 
 • TÅG- OCH BUSSTATION: 500 M
 • CENTRUM: 0 M
 • OLOFSTRÖMS GOLFKLUBB: 11,4 KM
 • ANIARA PARKEN: 100 M

Aktuella erbjudanden

Badpaket Holjebadet

Ta med familjen på en härlig badhelg till Olofströms äventyrsbad Holjebadet. Bo på First Hotel Olofström och njut en härlig 2-rättersmiddag och stor frukostbuffé för hela familjen.

Badhelg i Olofström

Två Nätter Olofström

Bo bekvämt på First Hotel Olofström i Olofström i två nätter. Sov gott och börja morgonen på bästa sätt med vår härliga frukostbuffé i underbar miljö. Avnjut en god två-rättersmiddag en av kvällarna. Välkommen First Hotel Olofström.

Två Nätter i Olofström

Unikt Fiskepaket

Älskar du att fiska? Vi erbjuder ett unikt fiskepaket där du kan fiska i världsberömda Harasjömåla. I erbjudandet ingår 1 övernattning, fiskekort till sjöarna i Harasjömåla, stor frukostbuffé, en 2-rätters supé, fri tillgång till bastun och gratis parkering.

Fiska i Harasjömåla

Kärlekspaket Olofström

Händer det alldeles för sällan att ni får en helt egen kväll, bara ni två? Spendera en romantisk helg i Olofström. Koppla av, njut och måna om varandra hos oss på First Hotel i Olofström. Detta paket innehåller övernattning i Deluxerum, trerätters middag, frukostbuffé och fri WiFi.

Romantisk helg i Olofström

Mera

Frukost ingår

Frukost ingår

Hos oss hälsas du God morgon av doften av nybryggt kaffe varje morgon. På vår härliga frukostbuffe hittar du även ägg, bacon, mängder av olika pålägg, färsk frukt och mycket mer är vad som utlovas varje dag. Frukost ingår i priset när du bor på First Hotel Olofström.

Frukosten serveras:

 • Vardagar: 06.00-09.00
 • Helger: 07.30-10.00

Fri WiFi på First Hotels

Fri WiFi på First Hotels

Håll kontakten med omvärlden. På alla First Hotels är det fri tillgång till WiFi och Internet.

Ta med hunden

Ta med hunden

Vi vet att hunden en självklar del av familjen. När du bor på First Hotel Olofström är du välkommen att ta med din bästa vän. Pris: 200 kr.

Matsål, ben och bajspåse igår.

För mer information vänligen kontakta oss:

Telefon: +46 454 301 230

Miljödiplom

Miljödiplom

Vi värnar om miljön och satsar på en hållbar utveckling. First Hotel Olofström är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas standard. Detta innebär bland annat att vi kartlagt vår miljöpåverkan, genomfört miljöförbättringar, utbildat personalen i miljökunskap, samt ständigt följer upp och förbättrar miljöarbetet.

First Hotels Miljödiplom (pdf) 

Läs mer om Svensk Miljöbas här