Beställ rum : First Hotel Jörgen Kock

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Standard

Standard Rum

Se flere bilder

Våra Standardrum är inredda med två sängar och kan bokas för en person utan extra kostnad. Rummen är inredda med garderob, två fåtöljer och ett skrivbord. Internet ingår i priset.

Nästa 24 timmar - från SEK: 663,-

Beställ rum

Superior

Superior rum

Se flere bilder

Våra Superiorrum är inredda med två 120 cm breda enkelsängar. Rummen har strykjärn och strykbräda, platt-TV, mineralvatten och extra bad- och skönhetsprodukter.

Nästa 24 timmar - från SEK: 855,-

Beställ rum

Deluxe

Deluxe Dubbelrum

Se flere bilder

Våra Deluxerum är inredda med en 180 cm bred King Size dubbelsäng. Rummen har vattenkokare för kaffe/te, strykjärn och strykbräda, badrock, tofflor, extra bad- och skönhetsprodukter och platt-TV.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 047,-

Beställ rum

Executive

Se flere bilder

Från våra nyrenoverade Executiverum ser du fantastiska Turning Torso i Västra Hamnen. I rummen finns en skön 180 cm bred dubbelsäng, Nespressomaskin, badrock, tofflor, strykjärn, strykbräda, extra bad- och skönhetsprodukter och platt-TV.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 239,-

Beställ rum

Sviter

Se flere bilder

Vår underbara Juniorsvit är 35 m² stor och är uppdelad i en sällskapsdel och en sovdel. I sovrummet finns en 160 cm stor säng.

Juniorsviten har en härlig soffgrupp och 2st platt-TV. Det finns även vattenkokare för kaffe/te, strykjärn och strykbräda, badrock, morgontofflor och extra bad- och skönhetsprodukter. Badrummet är utrustat med badkar.

I Juniorsviten finns också ett konfernsbord för upp till 6 personer, och kan användas som mötesrum.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 335,-

Beställ rum

First SmartBed

First SmartBed

Se flere bilder

Våra rymliga och lugna SmartBed-rum är inredda med fjädersäng där madrassens fasthet kan justeras.

Rummen har en king-size säng (180 cm) två twin-sängar och passar perfekt för dig som vill ha en extra skön sömnupplevelse.

När du bor i ett SmartBed-rum får du också ett personligt sovkit som innehåller både ögonmask och öronproppar.

Kapacitet:  Max 2 personer

Nästa 24 timmar - från SEK: 855,-

Beställ rum

Om våra rum:

Alla våra standardrum har twinsängar vilket betyder att de kan separeras, två fåtöljer och skrivbord. Extrasängar kan ordnas vid behov. Alla rum kabel TV och tillgång till trådlöst Internet. Badrummen har dusch.