Beställ rum : First Hotel Christian IV

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )


Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Välkommen till First Hotel Christian IV, Kristianstad
Superior Dubbelrum First Hotel Christian IV Kristianstad
Reception First Hotel Christian IV Kristianstad
Välkommen till First Hotel Christian IV i Kristianstad
Superiorrum på First Hotel Christian IV i Kristianstad
Välkommen till First Hotel Christian IV i Kristianstad

First Hotel Christian IV

First Hotel Christian IV ligger i centrala Kristiansand med stadens mysiga shoppingkvarter rätt runt hörnet. Kristiansand blev 2014 utsedd till Årets Stadskärna och här finns allt från små unika butiker till kedjeföretagens konceptbutiker och ett rikt krogliv.

På hotellet är du välkommen att sjunka ner i en av sofforna under de gamla takvalven i hotellets pampiga lobby och koppla av i härlig atmosfär. Här serverar vi smårätter, snacks och drycker.

Vill du hellre röra på dig, så samarbetar vi med bad- och gymanläggningen Tivolibadet som ligger ett litet stenkast från hotellet.

Välkommen till Kristianstad och oss på First Hotel Christian IV. Vi tar gärna hand om dina möten och konferenser, och har kapacitet för upp till 30 deltagare.

Vår profil

Charm, Karaktär, Lobbybar, Konferenser, Möten

Kontakt

  • First Hotel Christian IV
  • V Boulevarden 15, 291 31, Kristianstad
  • +46 442 038 50
  • Kontakt
  • TÅG- OCH BUSSTATION: 100 M
  • CENTRUM: 0 M
  • KRISTIANSTADS GOLFKLUBB: 16,6 KM
  • NATURUM VATTENRIKE 1,1 KM

Aktuella erbjudanden

Art Town Konstrundan

Under påskhelgen kommer 60 internationella, nationella och lokala konstnärer att ställa ut hos oss på First Hotel Christian IV i centrala Kristianstad. Därför har vi satt ihop ett Art Town-paket där övernattning, middag, frukost och härliga konstupplevelser ingår.

Boka erbjudandet här

Golfpaket

Spela på någon eller några av våra fantastiska golfbanor i Kristianstad med omnejd. Boka ert golfpaket hos oss och bo mitt i centrum, med närhet till restauranger, uteliv och andra aktiviteter.

Boka golfpaketet här

Weekend 2 nätter

Njut av en avslappnande weekend på First Hotel Christian IV i centrala Kristianstad. Hotellet ligger nära shopping, sightseeing och goda restauranger. Låt oss skämma bort er när ni bor hos oss.

Boka weekendpaketet här

Familjekul Randiz Lekland

Se barnen busa runt en för- eller eftermiddag på Randiz Lekland. Ta en tur till Tivolibadet och ha lika kul där. Sov gott på First Hotel Christian IV och njut vår frukostbuffet i storslagen miljö.

Familjekul på Randiz Lekland

Mera

Frukost ingår

Frukost ingår

Hos oss hälsas du God morgon av doften av nybryggt kaffe varje morgon. På vår härliga frukostbuffe hittar du även ägg, bacon, mängder av olika pålägg, färsk frukt och mycket mer är vad som utlovas varje dag.

Frukost ingår i priset när du bor på First Hotel Christian IV.

Parkering på Christian IV

Parkering på Christian IV

Vi har 15 reserverade, gratis P-platser i mån av plats att erbjuda. P-platserna finns på en stor parkeringsplats på andra sidan järnvägsspåren mittemot hotellet. Det krävs parkeringstillstånd för att stå på platserna. Parkeringstillståndet hämtar du gratis i receptionen.

I området finns även möjlighet till parkering som är avgiftsbelagd måndag - fredag 09-18 och lördag 09-14.

Läs mer om vår gratisparkering (i mån av plats):

Parkeringsinformation med karta (PDF)

Fri WiFi på First Hotels

Fri WiFi på First Hotels

Håll kontakten med omvärlden. På alla First Hotels är det fri tillgång till WiFi och Internet.

Miljödiplom

Miljödiplom

Vi värnar om miljön och satsar på en hållbar utveckling. First Hotel Christian IV i Kristianstad är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas standard. Detta innebär bland annat att vi kartlagt vår miljöpåverkan, genomfört miljöförbättringar, utbildat personalen i miljökunskap, samt ständigt följer upp och förbättrar miljöarbetet.

First Hotels Miljödiplom (pdf)

Läs mer om Svensk Miljöbas här

[Missing text /search/searchInProgress for sv]