Beställ rum : First Hotel River C

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Standard

Standard Enkelrum

Se flere bilder

Vi har två typer av Standardrum; Standard Enkel och Standard Dubbel. Alla rum har Svanenmärkta sängar, Smart TV och utsikt över kanalen.

Standard Enkelrum:

Våra Standard Enkelrum är luftiga och har ett fritt läge med utsikt över kanalen. Rummet passar bra för dig som reser ensam och är utrustat med en 140 cm bred Svanenmärkt säng, Smart TV, hårtork, strykjärn och två olika kuddkvaliteter för skönare sömn.

Badrummet är helkaklat och har dusch. Fri WiFi och frukost ingår i priset.

 

Standard Dubbelrum:

Våra Standard Dubbelrum är klassiskt inredda och har härlig utsikt över kanalen med sin lummiga trädallé. Här finns två sköna 90 cm breda Svanenmärkta sängar, Smart TV, hårtork, strykjärn, kaffe/temaskin och två olika kuddkvaliteter för extra god sömn.

Badrummet är helkaklat och har dusch. Fri WiFi och frukost ingår i priset.

Nästa 24 timmar - från SEK: 951,-

Beställ rum

Superior

Dubbelrum

Se flere bilder

Vi erbjuder en typ av Superiorrum på hotellet; Superior Dubbel.

Superior Dubbelrum:

Våra Superior Dubbelrum är klassiskt och skönt designade med utsikt över den vackra Klarälven. Här finns två sköna 90 cm breda Svanenmärkta sängar, Smart TV, hårtork, strykjärn, kaffe/temaskin och två kuddkvaliteter för skönare sömn.

Badrummet är helkaklat och har dusch. Våra Superior Dubbelrum är perfekta för dig som vill njuta lite extra både på affärsresan eller privat.

Fri WiFi och frukost ingår i priset.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 239,-

Beställ rum

Sviter

Svit Studio River

Se flere bilder

Vi erbjuder två typer av sviter på hotellet; Juniorsviter och de större Studior River sviterna. Juniorsviterna kan även uppgraderas till Bröllopssviter.

Juniorsviter:

Våra Juniorsviter kan uppgraderas till Bröllopssviter. Det säger en hel del. Här har du söderläge med utsikt över kanalen, två sköna 90 cm breda Svanenmärkta sängar och två olika kuddkvaliteter för extra bekvämlighet. I Juniorsviterna finns även Smart TV, hårtork, strykjärn och kaffe/temaskin.

Badrummet är helkaklat och har dusch. Fri WiFi och frukost ingår i priset.

 

Svit Studio River:

Vårt största rum, helt utan insyn, är vår läckra svit Studio River på våning 6. Här har du fantastisk utsikt över Klarälvens stilla rinnande vatten, Karlstad centrum, omkringliggande bostads- och naturområden samt den vackra gamla stenbron från 1700-talets slut som går över älven. Badrummet är helkaklat och har dusch. I sviten finns även ett pentry och passar därför bra för gäster önskar en längre hotellvistelse.

Rummet är designat i läcker retrostil och har två sköna 90 cm bred Svanenmärkta sängar, Smart TV, hårtork, strykjärn, kaffe/temaskin och två kuddkvaliteter för skönare sömn. Köket är utrustat med porslin, mikrovågsugn, kokplattor samt kylskåp.

I Studio River finns även en anslutningsdörr till ett intilliggande dubbelrum, vilket gör sviten perfekt för större sällskap eller familjer.

Fri WiFi och frukost ingår i priset.

 

Bröllopssviter:

Våra Juniorsviter kan uppgraderas till Bröllopssvit. Välj en favorit bland våra Juniorsviter och låt den dekoreras vackert inför er minnesvärda bröllopsnatt.

Lyxa till er hotellvistelse så mycket ni vill. Kanske vill ni mötas av färska blommor, kall champagne, exotiskt fruktfat och hemgjorda tryfflar? Valet är ert.

Ring oss för priser och offert på vad vi kan erbjuda. Telefon: 054-22 22 20.

Nästa 24 timmar - från SEK: 1 431,-

Beställ rum

First Lady

Se flere bilder

Njut extra med en lyxig morgonrock, en exklusiv dagkräm från Vendela Kirsebom och ett nummer av modemagasinet Elle. Allt ligger på plats i rummet och väntar på dig när du kommer. Observera att pris tillkommer som en del av rumspriset och är inte synligt på kvittot.

Nästa 24 timmar - från ,-

Beställ rum