Beställ rum : First Hotel Statt

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

The Fox & Anchor

The Fox & Anchor

Vi är belägna i First Hotel Statt, mitt på Stortorget. Hos oss hittar du alltid ett stort sortiment av öl och whisky, god mat och en mysig, genuin miljö. Vi har i dagsläget hela 24 sorters fatöl och ett stort antal flasköl på runt 80 sorter från hela världen. Tycker du om whisky hittar du strax över 200 sorter här. Majoriteten är skotsk single malt whisky men även övriga världen finns representerad.

The Fox & Anchor hemsida

The Fox & Anchor är Karlskronas enda engelska pub. Puben är grundad 2002 och drivs idag av de båda kompanjonerna Torbjörn Jonsson och Fredrik Larsson.

Grundfilosofin med puben är att erbjuda ett gästvänligt bemötande, ett stort sortiment och en varm miljö att njuta god mat och dryck i.

Från och med hösten 2011 satsar The Fox & Anchor på att bli en av Sveriges bästa öl och whiskypubar. Bra mat, kunnig personal, ett spännande sortiment av microbryggd öl och ett brett utbud av whisky är ledorden!

På sommaren utökar vi puben med 100 platser på vår trevliga uteservering som har sol under hela eftermiddagen och förkvällen. Med utsikt över hela stortorget njuter man av dagens sista ljus i glada vänners lag.