Beställ rum : First Hotel Carlshamn

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Föreläsning Move Your Life

Föreläsning Move Your Life

Vår samarbetspartner Fredrik Andersson inspirerar med sin häsloföreläsning Move Your Life, om hälsa, kost, motivation och livsförändring.

Perfekt som energikick i er konferens.

Mer information:

Detta är Fredrik Anderssons egna ord om sin förläsning Move Your Life.

Move:

Detta block handlar om just Move – rörelse där jag pratar om allt som har med just rörelse att göra, olika typer, kondition, styrka, och rörelse. Vikten av att röra på sig och vad som händer med kroppen när vi utsätter den för fysisk och mental rörelse.

Tar även upp praktiska exempel övningar som är bra för just er som ni kan lätt applicera i ert vardagsliv.

 

Your:

Här pratar jag om hur DU kan göra förändringar med kroppen i samband med rörelse och mat och kost. Här tar vi upp de grundläggande huvudspåren med rätt kost. T.ex. näringsläsa och myter som är felaktiga om kost.

Vi pratar också om liknelser som är enkla att förstå. Föreslår olika exempel på mellanmål samt pratar om hur fettförbränning fungerar och hur man ska göra i vardagen. Ni får en helhetssyn på kosten och hur ni applicerar den i vardagen för bästa resultat för att ni ska nå era mål med träning och hälsa.

 

Life:

Summeringen av de två där jag pratar om hur man får ihop vardagen med hälsa och träning. Jag pratar om motivation och hur man får ihop det berömda livspusslet och vad som är viktigt i livet. Olika levande exempel från vardagen på personer ändrat sitt liv till det bättre.

Här pratar jag också om vikten att kunna förändra sig om man vill och hur man kan tänka. "Make the change" får en ny innebörd.

 

Om Move Your Life

Fredrik Andersson som under större delen av mitt yrkesverksamma liv jobbat med hälsa och träning samt motivation. Som grundare av träningsanläggningar med Motivakedjan och personlig tränare sedan 1999 så har jag massor av erfarenhet som jag vill dela med mig. Driver olika företag inom hälsa samt bloggar på moveyourlife.se - make the change!