Beställ rum : First Hotel Witt

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

 • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
 • 12+ = vuxen
 • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Superior rum First Hotel Witt Kalmar
Konferens på First Hotel Witt Kalmar
Njut poolen på First Hotel Witt i Kalmar
First Hotel Witt Kalmar
Fasad First Hotel Witt

First Hotel Witt

First Hotel Witt ligger exakt där du vill befinna dig i Kalmar – mitt i händelsernas centrum med shopping, restauranger och havet alldeles utanför tröskeln.

Vi har specialiserat oss på sovkvalitet. Därför är alla våra rum utrustade med sängar från Jensen som garanterar dig de bästa förutsättningarna för en riktigt god natts sömn. Du kan även koppla av i hotellets relaxavdelning där vi har både bastu och inomhuspool.

Vår profil

Centralt, Kvalitetssömn, Konferens, Restaurang, Relax

Kontakt

 • First Hotel Witt
 • Södra Långgatan 42, 392 31, Kalmar
 • +46 480 152 50
 • Kontakt
 • CENTRUM: 100 M
 • KALMAR SLOTT: 2,1 KM
 • KALMAR DOMKYRKA: 50 M
 • EKERUM GOLF ÖLAND: 27 KM

Aktuella erbjudanden

Kalmarsund Pride

Kom och upplev förra årets succé, Prideveckan i Kalmar. First Hotel Witt är stolta över att vara Kalmarsund Prides officiella hotell. Det blir många aktiviteter och föreläsningar under veckan och det hela avslutas med parad och LaGaylia Frazier på Larmtorgets scen som framför årets pridelåt.

Boka Prideveckan i Kalmar här

Shoppingpaket Kalmar

Unna dig själv en shoppingweekend i Kalmar. Hos oss bor du centralt bara några få steg ifrån alla butiker, fik och restauranger. Detta erbjudande innehåller två nätter i dubbelrum, fruktfat och godis på rummet, frukostbuffé, fri WiFi, fri träning på närliggande gym och sen utcheck.

Shopping weekend i Kalmar

Romantic Getaway Kalmar

Ta hand om kärleken. Bjud din älskade på romantisk helg på First Hotel Witt i Kalmar. I vårt Romantic Getaway paket bor ni 2 nätter i ett av våra charmiga Superior dubbelrum. Njut av frukt, chocklad, morgonrock, tofflor, och så klart, varandra.

Romantisk helg i Kalmar

Studenterbjudande Kalmar

Visste du att som student kan du boka in dina nära och kära hos oss på First Hotel Witt i Kalmar för endast 899 kr per natt. I priset ingår dessutom frukost för dig som studerar.

Studenterbjudande Kalmar

Mera

Konferens & Möten

Konferens & Möten

På vårt centralt belägna hotell kan ni konferera och bo mitt i centrum med närhet till Kalmar slott, Öland, badstränder, shopping och evenemang.

Vi har möjlighet att ta emot upp till 200 personer i våra konferenslokaler och vi formar gärna er konferens så att den ska passa just er.

Skicka en konferensförfrågan här

Konferens på Witt i Kalmar

Jensen sängar

Jensen sängar

Vi förstår att en god natts sömn är något av det absolut viktigaste när man bor på hotell. Därför har vi sängar från det exklusiva högkvalitetsmärket Jensen, på alla våra rum. Jensen har gjort sängar i över 60 år och är i dag Skandinaviens ledande madrassproducent. Välkommen att sova gott på First Hotel Witt.

Fri WiFi på First Hotels

Fri WiFi på First Hotels

Håll kontakten med omvärlden. På alla First Hotels är det fri tillgång till WiFi och Internet.

Miljödiplom

Miljödiplom

Vi värnar om miljön och satsar på en hållbar utveckling. First Hotel Witt i Kalmar är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas standard. Detta innebär bland annat att vi kartlagt vår miljöpåverkan, genomfört miljöförbättringar, utbildat personalen i miljökunskap, samt ständigt följer upp och förbättrar miljöarbetet.

First Hotels Miljödiplom (pdf)

Läs mer om Svensk Miljöbas här