Beställ rum : First Hotel Stadt

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Konferensrum

Konferensrum

First Hotel Stadt har två stora konferensrum som rymmer upp till 170 personer. Lokalerna lämpar sig för alla typer av tillställningar. Vill ni konferera med företaget, ha en utbildningssession, visa upp en ny kollektion eller bara ha en mötesplats utanför kontoret så har vi de perfekta lokalerna.

Konferens- & mötesförfrågan

Konferensrum

Härnön-Hemsön heter vårt största konferensrum. Lokalen rymmer upp till 170 personer i biosittning. Den går även att dela av om ni önskar att konferera i mindre grupper. Lokalen är förutom sitt högtalarsystem utrustad med den senaste tekniken för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er vistelse här.

 

Lungön är vår näst största konferenssal och är nyligen renoverad. Den tar upp till 30 personer i biosittning men lämpar sig bäst för grupper som vill sitta i U-bord eller styrelsesittning. Lokalen är perfekt för grupper runt 15-20 som vill ha lite extra yta för presentationer och övningar.

 

Grupprum

Våra grupprum Lindström, Wallmark och Ekman är ca 25 m2 stora och är utformade för att möta den mindre gruppen. Vi rekommenderar att ni är max 12 personer. Lokalen skapar en stark känsla av gemenskap och är perfekt för er som har hyrt större konferensrum och har behov av att kunna gå undan och sitta ostört.

Vårt minsta konferensrum heter Franzén och är även det nyrenoverat. Detta rum tar upp till 6 personer i styrelsesittning och lämpar sig utmärkt för de minsta grupperna.

Har ni frågor eller önskar en offert? Tveka inte att kontakta oss per telefon eller via mail: harnosand@firsthotels.se.