Beställ rum : First Hotel Grand

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Weekendpaket Falun

Weekendpaket Falun

Finns på First Hotel Grand, Falun

Girls just wanna have fun... Varför inte unna dig och din bästa väninna en lyxig weekend i Falun? Boka ett av våra First Lady-rum med badkar, kaffemaskin, morgonrockar och tofflor. I detta erbjudande ingår övernattning, 2-rätters middag på O´Learys, överraskning på rummet, frukostbuffé och mycket mer.

Boka Weekendpaket Falun här

Carl Larsson-paket

Carl Larsson-paket

Finns på First Hotel Grand, Falun

War välkommen kära du, till Carl Larsson och hans fru! Så står det över ingången till Carl och Karin Larssons älskade Lilla Hyttnäs i Sundborn, strax utanför Falun. Följ med på en guidad visning i ett av världens mest kända och avbildade konstnärshem. I detta erbjudande ingår övernattning, inträde till Carl Larsson-gården, fri WiFi och frukost.

 

Boka Carl Larsson-paketet

Falu Gruva

Falu Gruva

Finns på First Hotel Grand, Falun

Den nya spännande vägen till underjorden och Falu Gruvas besöksgruva är äntligen klar. Här får du uppleva en underjordisk värld med vindlande trappor, väldiga arbetsrum och imponerande sänken. Falu Gruva är dessutom med på UNESCOs världsarvslista.

Upplev Falu Gruva i Falun