Beställ rum : First Hotel Grand

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Lisa Nilsson 7 april 2017

Lisa Nilsson 7 april 2017

Finns på First Hotel Grand, Falun

Lisa Nilsson är utan tvekan en av Sveriges absolut mest älskade röster och i mitten av december släpper hon samlingsalbumet "Ingen gör det bättre". Och det bästa av allt är att du har chans att njuta dessa fantastiska låtar live på Magasinet, och övernatta på anrika First Hotel Grand.

Boka erbjudandet här

Sabaton Open Air 2017 - Early Bird

Sabaton Open Air 2017 - Early Bird

Finns på First Hotel Grand, Falun

Sabaton Open Air er en av Sveriges mest kända Rockfestivaler. För 10:e året öppnar Sabaton Open Air dörren till Lugnet för en 4 dagars festival med musik i hög kvalitet. Se till att få med dig denna underbara festival med lyxigt boende på First Hotel Grand nära festivalen.

Boka Sabaton Open Air här

Falu Gruva

Falu Gruva

Finns på First Hotel Grand, Falun

Den nya spännande vägen till underjorden och Falu Gruvas besöksgruva är äntligen klar. Här får du uppleva en underjordisk värld med vindlande trappor, väldiga arbetsrum och imponerande sänken. Falu Gruva är dessutom med på UNESCOs världsarvslista.

Upplev Falu Gruva i Falun