Beställ rum : First Hotel Grand

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

Vi på First Hotel Grand Alingsås är passionerat engagerade i maten vi serverar. Hotellets restaurang och bar är öppen dagligen, men vi är också berömda för våra stora middagar och evenemang på begäran. Kontakta oss om du söker ett ställe där du kan arrangera en middag eller ett evenemang, vi ger dig gärna mer information.

Själva hotellet ligger en bra bit bort från nöjesdelen, så att gäster som inte vill vara uppe halva natten kan sova gott i våra rum.

Grand Matsal & Bar

Restaurang

More Images

Internationell meny med lokala säsongsbaserade godbitar. Avkopplande atmosfär där vi erbjuder vår speciella trerättersmeny, rekommenderad av kocken.

Grand Bar

Bar

More Images

I vår klassiska hotellbar erbjuder vi en omfattande drinkmeny och trevlig musik. Alla större sporthändelser visas på stora tv-skärmar.

Nattklubben

More Images

Välkommen till vår populära nattklubb med två dansgolv – ett där du kan dansa till de mest populära låtarna för tillfället och ett där den senaste internationella klubbmusiken spelas. Klubben har även en terrassbar på sommaren.