Beställ rum : First Hotel Grand

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

Välkommen till bekväma möten och konferenser i genuin atmosfär, med modern teknisk utrustning i vårt vackra sekelskifteshotell.

Vi har 8 konferensrum, varav det största kan ta upp till 220 personer. Vår konferensreception hjälper till med kopiering, servering och värdinne- och sekreterarservice.

First Hotel Grand i Alingsås är en enastående mötesplats för alla typer av konferenser, utställningar, banketter och fester.

Skicka en konferens- och mötesförfrågan

Konferenslokaler

Konferenslokaler

På First Hotel Grand finner du 8 väldesignade och flexibla konferensrum, varav den största rymmer upp till 220 personer. Följ länken nedan och läs mer om rummen, och dina möjligheter att uppleva en minnesvärd konferens, event eller möte i Alingsås.

Läs om våra konferenslokaler här

Hitta till Grand

Hitta till Grand

Det är enkelt att ta sig till First Hotel Grand i Alingsås för att ha konferens. Hotellet ligger endast 100 meter från tågstationen. Väljer du att ta bilen erbjuder vi fri parkering på parkeringsplatsen utanför hotellet.

Karta och vägbeskrivning