Beställ rum : First Hotel Breiseth

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

 

På First Hotel Breiseth gör vi vårt yttersta för att ditt arrangemang ska bli lyckat. Vi har 89 rum och flexibla konferenslokaler som rymmer upp till 80 personer.
Vi samarbetar med olika aktivitetsarrangörer i Lillehammer. Vi hjälper gärna till med att komponera ihop ett komplett kurspaket som inkluderar aktiviteter och/eller underhållning. Vi kan bland annat erbjuda pulkaåkning, slädturer, snabb bobtur, olympiska grenar, konserter – Fråga oss!

Konferens

Conference Room

More Images

First Hotel Breiseth har fyra konferensrum med kapacitet för upp till 80 deltagare i en och samma lokal. Vi har också ett urval av rum som kan användas för gruppaktiviteter.

Alla konferensrum är utrustade med whiteboard, blädderblock och overhead. Projektor och annan nödvändig utrustning finns på begäran.

Catering - Café Stift

More Images

Café Stift erbjuder två- och trerättersmenyer till våra konferensgrupper på över tio personer. Tillsammans med dem kan vi skräddarsy ett konferenspaket till dig, dagspaket och helpension. Kontakta oss för erbjudanden och priser, vi hjälper dig gärna med planeringen.

Se tvårättersmenyn här

Se trerättersmenyn här

Telefon First Hotel Breiseth: +47 61 24 77 77