Beställ rum : First Hotel Victoria

(Är du flexibel på datum? Se priskalendern )

  • Alla barn mellan 0-12 år bor gratis i föräldrarnas säng
  • 12+ = vuxen
  • Extra säng eller barnsäng = kr 200,- per dag

Om du bokar ett kampanjerbjudande eller avtalspris på First Hotels hemsida krävs en särskild bokningskod. Du kan också bli First Business Deal-kund och få fler föredelar. Skicka First Business Deal-ansökan här.

Upplev Skibladner

Upplev Skibladner

Skibladner är över 150 år gammal och ger en autentisk upplevelse av ångbåtstrafiken på 1800-talet. Skibladner har något att erbjuda gäster i alla åldrar – både barn och vuxna.

Ombord på fartyget kan du njuta av det Mjøsas vackra landskap, uppleva ångmaskinen och skovlarna i drift, beundra de magnifika salongerna under däck, skicka vykort från fartygets eget postkontor, och njuta av en god måltid i 1. Plads Madsalon.

Den perfekta inramningen för ditt event?

Med sin unika atmosfär och sina ståtliga salonger lämpar sig Skibladner väl för konfirmationsmiddag, bröllop, företagsresan och firmafesten. Du kan hyra hela eller delar av fartyget för sådana event. Fartygets restaurang håller mycket hög kvalitet och vi komponerar också gärna specialmenyer för ditt evenemang. I kombination med en vistelse på First Hotel Victoria i Hamar, eller First Hotel Breiseth i Lillehammer, har du den perfekta inramningen för ett lyckat evenemang.

Läs mere om Skibladner här.

 

Säsong:

Från tisdag 26 juni till lördag 18 augusti.